Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Täby

HusmanHagberg Täby

5 av 5 i betyg
HusmanHagberg Täby

Fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.
Välkommen att ta kontakt med oss för värdering/försäljning/köp/rådgivning!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Täby
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Martin Skarin mäklare
Martin Skarin

Jag är född, uppvuxen och bosatt i Vallentuna - jag har därför bra koll på kommunen. Min ambition i en förmedling är att få alla parter att känna sig trygga, omhändertagna och nöjda. Ert mål är mitt mål - jag gör allt och lite till för att överträffa era förväntningar.

Mäklare Martin Skarin
Fredrica Glatstein mäklare
Fredrica Glatstein

Jag älskar mitt jobb och gör allt för att mina kunder ska bli nöjda och vilja rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Arbetet som mäklare passar mig perfekt då jag är tävlingsinriktad, skapar lätt nya kontakter och är lyhörd. Jag tycker också mycket om branschen och har ett allmänt intresse för bostadsaffärer.

Mäklare Fredrica Glatstein
Pernilla Darin Eriksson mäklare
Pernilla Darin Eriksson

Vill du ha en mäklare som alltid gör det lilla extra för att både köpare och säljare ska känna sig 100% trygga genom hela affären. Oavsett om du ska värdera, sälja eller köpa villa, radhus eller bostadsrätt är du välkommen att kontakta mig, jag hjälper er hela vägen.

Mäklare Pernilla Darin Eriksson
André Garemani mäklare
André Garemani

Jag tränar på olika scenarier i förväg så att man kan ligga steget före innan saker händer, lyhörd och sätter kunden i fokus. Inga objekt är för stora eller små för att jag ska leverera 100% kundnöjdhet!

Mäklare André Garemani
Rebecca Lindgren mäklare
Rebecca Lindgren

Rebecca Lindgren är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Stocksund, Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Vallentuna och Brottby.

Mäklare Rebecca Lindgren
Mäklarbild saknas
Victor Isaksson

Victor Isaksson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Vallentuna och Brottby.

Mäklare Victor Isaksson
Mäklarbild saknas
Patrik Borin

Patrik Borin är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Vallentuna och Brottby.

Mäklare Patrik Borin
Mäklarbild saknas
Jesper Lindqvist

Jesper Lindqvist är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Vallentuna och Brottby.

Mäklare Jesper Lindqvist
Mäklarbild saknas
Thomas Lindqvist

Thomas Lindqvist är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Vallentuna och Brottby.

Mäklare Thomas Lindqvist
Mäklarbild saknas
Olivia Mansnerus

Olivia Mansnerus är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Vallentuna och Brottby.

Mäklare Olivia Mansnerus
Mäklarbild saknas
Inger Olsson

Inger Olsson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Vallentuna och Brottby.

Mäklare Inger Olsson
Mäklarbild saknas
Victor Lindqvist

Victor Lindqvist är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Vallentuna och Brottby.

Mäklare Victor Lindqvist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Täby.

HusmanHagberg Täby
Näsbydalsvägen 17
18331 Täby

taby@husmanhagberg.se

08-768 31 00

Är du kontorschef på HusmanHagberg Täby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.