Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Jonatan Bernhed, Mäklare på HusmanHagberg Hisingen

Jonatan
Bernhed
Mäklare på HusmanHagberg

5 av 5 i betyg

Om Jonatan Bernhed

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonatan?

Anledningen att du ska anlita mig är för att jag alltid strävar för att du som säljare ska vara nöjd genom hela processen. Det ska alltid råda 100% transparens och jag gör de som krävs för att matcha just dina behov. Genom att vara lyhörd, driven och ha fokus på vårt gemensamma mål når vi ett slutresultat där jag som mäklare, och du som säljare ska vara helt nöjda.

Vad skiljer Jonatan Bernhed från andra mäklare?

För att genomföra en lyckad affär krävs planering, noggrannhet och beslutsamhet vilket präglas i varje steg jag genomför i affären från första mötet till avslutad affär. Planering och struktur sätter grunden där vi tillsammans går igenom en anpassad affärsplan som passar för en behaglig process. Noggrannheten och ett öga för detaljer gör försäljningen effektiv och min beslutsamhet gör att affären leder till önskat resultat.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

På Hisingen finns dom mest fantastiska platserna med närhet till vatten, grönska, aktiviteter och mysiga matställen. Här säljer jag in ett helhetsperspektiv och en vision som gör att köpare får en go känsla av området och känner sig trygga.

Hur marknadsför Jonatan sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida (www.husmanhagberg.se), Hemnet och Bovision m.fl. Vårt kontor som ligger precis vid Eriksbergs kajpromenad lockar till sig flera spekulanter som genom att bara passera ser våra annonser i fönstret!

Sen jobbar vi på Husmanhagberg med att marknadsföra objekt på vår Instagram och jag marknadsför även den på min egna Instagram. Utöver de jobbar jag väldigt hårt med mitt spekulantregister där jag matchar tidigare spekulanter med nya objekt som de söker genom att ta kontakt med dem.

När de kommer till de praktiska är jag alltid med på fotograferingen för att hjälpa våra professionella fotografer att allt ska se perfekt ut på nätet och på visning där jag delar ut ett visningsprospekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-02.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Jonatan säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Jonatan erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JONATANS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jonatan Bernhed
är mäklare på

Är du Jonatan Bernhed?
Logga in och redigera din presentation här.