MäklarOfferter

David Hedenström

Mäklare på HusmanHagberg

David Hedenström
BetygStjärna5/5
HusmanHagberg

För mig har fastighetsmäklarens roll alltid handlat om trygghet. För mig är det viktigaste att Du, som kund, känner dig trygg och får den bästa möjliga hjälpen med det som kanske är din största affär i livet. Som kund kan Du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet. För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar.

Jag har över 10 års erfarenhet som mäklare, med stor framgång och många nöjda kunder, och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär.

Genom att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare, säkerställer jag ständig kvalitet i min mäklartjänst. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och att du ska bli så nöjd att du mer än gärna vill anlita mig igen. Det är först då som jag har lyckats!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till David Hedenström, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till David Hedenström samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

David säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Ibland får jag frågan vad som skiljer mig mot andra mäklare i Tyresö/Älta. För mig handlar det om att hjälpa dig som kund med en trygghet att veta att man får bästa möjliga hjälp genom hela processen och att jag med min stora lokalkännedom och mitt engagemang verkligen kan hjälpa dig att få bästa möjliga försäljningsresultat. Jag hjälpte under 2017 flest bostadssäljare i Tyresö kommun att sälja deras bostäder, med framgångsrika resultat!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

DIGITAL MARKNADSFÖRING
Den självklara arenan för att visa din bostad. Ständigt skiftande, ständigt nya möjligheter, vi utvärderar och uppdaterar hela tiden vårt erbjudande.

HUSMANHAGBERG.SE
Vår hemsida har i snitt 400 000 unika besökare i veckan. Den är responsiv och anpassar sig efter vilken typ av enhet och skärm som används. Dator, platta eller mobil – alla är viktiga och din bostad visas alltid på bästa sätt. På webben visas komplett information och bilder på objekt som är till salu. Även Kommande försäljningar visas, men då med begränsad information.

HEMNET
Vi använder de populäraste sajterna för bostadssök och utvärderar ständigt nya för att erbjuda dig de bästa lösningarna vid varje tillfälle. SOCIALA MEDIER På vår lokala Facebook-sida når vi direkt spekulanter intresserade av området. De sprider också objektet vidare inom olika sociala medier så att fler kan se. I vissa fall kan din bostad marknadsföras även på Instagram.

BANK
Din bostad visas på digitala skärmar eller banktavlor på SEB-kontor i området.

MATCHNING OCH TRADITIONELL ANNONSERING
Vi har ett omfattande spekulantregister som vi matchar mot din bostad för att hitta rätt köpare. Vi delar även ut lappar i brevlådorna, speciellt i utvalda områden där vi vet att intresset är stort för din typ av hem. I vissa fall kan annonsering i papperstidningar också vara aktuellt. Allt anpassat för resultera i en
riktigt bra bostadsaffär.

FLYGFOTO
Vi erbjuder alla våra säljare flygfoto vid försäljning. I denna tjänst kan vi även märka ut bra information som t.ex. närliggande busshållsplatser, träningsanläggningar, lekplatser, matbutik och dyl. Detta gör att köparen redan innan visning för en bra bild av närområdet.

PROFFSFOTOGRAFERING
Det första intrycket är helt avgörande. Riktigt bra bilder, ur rätt vinklar som lyfter fram det bästa – det är en ovärderlig tillgång i säljarbetet.

KÖKSSTYLING
Den potentiella köparen kan enkelt visualisera ett nytt kök i bostaden. Direkt, interaktivt och online.

KOMMANDE®
Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare så är Kommande® en tjänst som du garanterat har stor nytta av. Det är vårt beprövade sätt att skapa förväntan, nyfikenhet och köplust för din bostad på marknaden, samtidigt som du får både råd och tid att genomföra värdehöjande förändringar eller förbättringar. Allt för att du ska göra bästa möjliga affär. Att sälja bostaden med Kommande® kan vara den bästa affären du gjort! Kommande® ger dig mer tid på marknaden och fler spekulanter. Vi ser till att glänta på dörren till din bostad för köpare som är
redo och som på så sätt får reda att ett ännu bättre alternativ är på väg. Eftersom vi bara visar begränsad information så måste de intresserade kontakta mäklaren för att få veta mer. Det ger oss ett
gyllene tillfälle att kunna presentera din bostad på det mest optimala sättet utifrån varje spekulants situation, önskemål och drömmar. Vi kan se till att din bostadsaffär får en flygande start långt innan den traditionella bostadsförsäljningen har börjat. Med Kommande® i vår tjänsteportfölj gör du klokast i att kontakta oss så tidigt som möjligt. I många fall kan vi då t ex fotografera bostaden när den är som allra mest attraktiv, även om försäljningen kommer att genomföras under en annan årstid. Samma sak gäller de åtgärder som kan höja värdet och därmed slutpriset. Vi delar villigt med oss av våra insikter om vad som får köparna att buda lite extra. Sedan kan du göra en rationell avvägning hur du ställer dig till de tänkbara åtgärderna. Hur mycket behöver investeras? Hur mycket engagemang och tid behövs? Den bästa affären är den man gör medvetet. Ju mer kunskap du har, desto bättre beslut kan du ta utifrån just din utgångspunkt. Kommande® ger dig helt enkelt ett bättre beslutsunderlag och tid
att agera. När du är redo att sälja är sedan allt förberett – vi har maximerat förutsättningarna. Bostaden erbjuds på allra bästa sätt till spekulanter som väntat på att få komma på visning. Kan det bli
bättre? Läs mer om tjänsten på husmanhagberg.se/kommande

Rekommendationer (14)

David Hedenström har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 14 omdömen
Dinara J.5 mån.
Sålde bostadsrätt i Tyresö

Vi är fantastiskt nöjda med David. Han har otroligt bra lokal kännedom, var alltid tillgänglig och vi kände att han verkligen ansträngde sig för att både vi och köparna skulle känna oss nöjda. Han får 10 poäng av 10, en solklar toppenbra mäklare.

Calle E.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Tyresö

David ordnade med en bra försäljning så jag är nöjd.

Mattias L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Tyresö

David skötte allt jättebra. Han skapade ett lugn för oss som förstagångs säljare, otrolig kunnig mäklare som kände till området otroligt bra. Han lyckades även med att sälja till ett pris som vi absolut inte räknat med och innan visning.

Elena F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Tyresö

Det kändes tryggt hela vägen att sälja med David. Jag uppskattar att han inte krävde så mycket utav mig som bostadssäljare utan var väldigt hjälpsam och vi fick ett bra slutpris som jag är jättenöjd med. Jag kan absolut rekommendera David!

Lämna omdöme

Här mäklar David Hedenström

David jobbar som mäklare i Tyresö, Nacka och Henriksdal.

Objekttyper

David förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

David erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som David förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta David

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar David

David Hedenström är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

HusmanHagberg Tyresö & Älta
Stjärna5/5
HusmanHagberg Tyresö & ÄltaMarknadsgränd 32, 135 40 TyresöBrev tyreso@husmanhagberg.seTelefon 08 - 712 60 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare