Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
David Hedenström, Mäklare på HusmanHagberg Tyresö & Älta
Toppmäklare

David
Hedenström
Mäklare på HusmanHagberg

5 av 5 i betyg

Om David Hedenström

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita David?

För mig har fastighetsmäklarens roll alltid handlat om trygghet. För mig är det viktigaste att Du, som kund, känner dig trygg och får den bästa möjliga hjälpen med det som kanske är din största affär i livet. Som kund kan Du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet. För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar.

Jag har över 10 års erfarenhet som mäklare, med stor framgång och många nöjda kunder, och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär.

Genom att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare, säkerställer jag ständig kvalitet i min mäklartjänst. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och att du ska bli så nöjd att du mer än gärna vill anlita mig igen. Det är först då som jag har lyckats!

Vad skiljer David Hedenström från andra mäklare?

Ibland får jag frågan vad som skiljer mig mot andra mäklare i Tyresö/Älta. För mig handlar det om att hjälpa dig som kund med en trygghet att veta att man får bästa möjliga hjälp genom hela processen och att jag med min stora lokalkännedom och mitt engagemang verkligen kan hjälpa dig att få bästa möjliga försäljningsresultat. Jag hjälpte under 2017 flest bostadssäljare i Tyresö kommun att sälja deras bostäder, med framgångsrika resultat!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är franschisetagare och registrerad fastighetsmäklare på HusmanHagberg Tyresö/älta, och har sedan 2010 arbetat i området. Jag har en väldigt stor lokalkännedom och på bästa sätt kan hjälpa dig som kund, och framförallt dina spekulanter, att få bra information om området. Detta leder till en tryggare och bättre affär, både för dig som säljare, men även för köparen.

Hur marknadsför David sina bostadsförsäljningar?

DIGITAL MARKNADSFÖRING
Den självklara arenan för att visa din bostad. Ständigt skiftande, ständigt nya möjligheter, vi utvärderar och uppdaterar hela tiden vårt erbjudande.

HUSMANHAGBERG.SE
Vår hemsida har i snitt 400 000 unika besökare i veckan. Den är responsiv och anpassar sig efter vilken typ av enhet och skärm som används. Dator, platta eller mobil – alla är viktiga och din bostad visas alltid på bästa sätt. På webben visas komplett information och bilder på objekt som är till salu. Även Kommande försäljningar visas, men då med begränsad information.

HEMNET, HITTAHEM.SE
Vi använder de populäraste sajterna för bostadssök och utvärderar ständigt nya för att erbjuda dig de bästa lösningarna vid varje tillfälle. SOCIALA MEDIER På vår lokala Facebook-sida når vi direkt spekulanter intresserade av området. De sprider också objektet vidare inom olika sociala medier så att fler kan se. I vissa fall kan din bostad marknadsföras även på Instagram.

BANK
Din bostad visas på digitala skärmar eller banktavlor på SEB-kontor i området.

MATCHNING OCH TRADITIONELL ANNONSERING
Vi har ett omfattande spekulantregister som vi matchar mot din bostad för att hitta rätt köpare. Vi delar även ut lappar i brevlådorna, speciellt i utvalda områden där vi vet att intresset är stort för din typ av hem. I vissa fall kan annonsering i papperstidningar också vara aktuellt. Allt anpassat för resultera i en
riktigt bra bostadsaffär.

FLYGFOTO
Vi erbjuder alla våra säljare flygfoto vid försäljning. I denna tjänst kan vi även märka ut bra information som t.ex. närliggande busshållsplatser, träningsanläggningar, lekplatser, matbutik och dyl. Detta gör att köparen redan innan visning för en bra bild av närområdet.

PROFFSFOTOGRAFERING
Det första intrycket är helt avgörande. Riktigt bra bilder, ur rätt vinklar som lyfter fram det bästa – det är en ovärderlig tillgång i säljarbetet.

KÖKSSTYLING
Den potentiella köparen kan enkelt visualisera ett nytt kök i bostaden. Direkt, interaktivt och online.

KOMMANDE®
Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare så är Kommande® en tjänst som du garanterat har stor nytta av. Det är vårt beprövade sätt att skapa förväntan, nyfikenhet och köplust för din bostad på marknaden, samtidigt som du får både råd och tid att genomföra värdehöjande förändringar eller förbättringar. Allt för att du ska göra bästa möjliga affär. Att sälja bostaden med Kommande® kan vara den bästa affären du gjort! Kommande® ger dig mer tid på marknaden och fler spekulanter. Vi ser till att glänta på dörren till din bostad för köpare som är
redo och som på så sätt får reda att ett ännu bättre alternativ är på väg. Eftersom vi bara visar begränsad information så måste de intresserade kontakta mäklaren för att få veta mer. Det ger oss ett
gyllene tillfälle att kunna presentera din bostad på det mest optimala sättet utifrån varje spekulants situation, önskemål och drömmar. Vi kan se till att din bostadsaffär får en flygande start långt innan den traditionella bostadsförsäljningen har börjat. Med Kommande® i vår tjänsteportfölj gör du klokast i att kontakta oss så tidigt som möjligt. I många fall kan vi då t ex fotografera bostaden när den är som allra mest attraktiv, även om försäljningen kommer att genomföras under en annan årstid. Samma sak gäller de åtgärder som kan höja värdet och därmed slutpriset. Vi delar villigt med oss av våra insikter om vad som får köparna att buda lite extra. Sedan kan du göra en rationell avvägning hur du ställer dig till de tänkbara åtgärderna. Hur mycket behöver investeras? Hur mycket engagemang och tid behövs? Den bästa affären är den man gör medvetet. Ju mer kunskap du har, desto bättre beslut kan du ta utifrån just din utgångspunkt. Kommande® ger dig helt enkelt ett bättre beslutsunderlag och tid
att agera. När du är redo att sälja är sedan allt förberett – vi har maximerat förutsättningarna. Bostaden erbjuds på allra bästa sätt till spekulanter som väntat på att få komma på visning. Kan det bli
bättre? Läs mer om tjänsten på husmanhagberg.se/kommande

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-11-16.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
David säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
David erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
DAVIDS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

David Hedenström
är mäklare på

Är du David Hedenström?
Logga in och redigera din presentation här.