Roger Karlsson, Mäklare på HusmanHagberg Partille & Lerum

Roger
Karlsson
Mäklare på HusmanHagberg

5 av 5 i betyg
Visa Rogers rekommendationer

Om Roger Karlsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Roger?

Jag ger mig sällan! Hög kvalitet och inte minst bra återkoppling genom hela affären till mina säljare är en självklarhet. Med lång erfarenhet från yrket med en bakgrund inom många olika branscher men främst inom byggbranschen och försäljning ger dig som säljare en extra trygghet i din bostadsförsäljning. Jag ger mig som sagt sällan och jobbar alltid för att komma på ett bra avslut med fokus på en trygg affär för alla parter med högt försäljningspris. Förbokade visningar och extravisningar av din bostad är en självklarhet om det krävs för en lyckad affär!

Vad skiljer Roger Karlsson från andra mäklare?

Min främsta drivkraft är att driva affären framåt, mot det gemensamma målet som jag sätter upp tillsammans med mina kunder. Ingen försäljning är den andra lik då mina kunder har olika behov och förutsättningar för att investera i tid och i vissa fall också ekonomiskt. Detta är något som jag från början sätter mig ned med mina kunder och arbetar fram. En del vill vara delaktiga och andra vill näst intill att jag skall höra av mig först när affären är klar. Detta är en av mina absoluta styrkor att jag lyssnar in om mina kunders speciella behov. Vi till skillnad mot de flesta av våra konkurrenter har både Partille och Lerum som eget upptagsområde och inte är uppdelade på flera kontorsägare. Vi kan därför slussa våra kunder internt till rätt bostad i hela området hela vägen ut till Alingsås där jag också arbetar och för övrigt själv bor med min familj. Vi är också aktiva i olika affärsnätverk där vi får en annan typ av träffyta för att komma i kontakt med fler köpare. Ett ytterligare skäl till att välja mig som din fastighetsmäklare vid din bostadsförsäljning!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Området är populärt och expansivt med mycket flyttströmmar inom hela området, hela vägen från Alingsås till Partille som angränsar till Göteborgs kommungräns. Då vi till skillnad från de flesta av våra konkurrenter har både Partille och Lerum som eget upptagningsområde har vi själva direkt kontakt med köpare i hela området då många köpare tittar på bostad i flera olika områden och kommuner idag.

Hur marknadsför Roger sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför oss vitt och brett i olika kanaler. Alla våra bostäder visas på ljusskyltar på HusmanHagberg och Handelsbanken. Likaså visas våra bostäder på digitala skyltar hos SEB. Vi skickar ut adresserade reklamlappar i närområdet för att visa att din bostad är till salu och att locka presumtiva köpare till visning som kanske inte aktivt letar bostad för tillfället på t ex Hemnet. Vi använder de populäraste sajterna för bostadssök och utvärderar ständigt nya för att erbjuda dig de bästa lösningarna vid varje tillfälle. Din bostadsannons kommer bl a att visas på HusmanHagberg.se, Hemnet. Vi inom HusmanHagberg är fria att kunna marknadsföra oss i de allra flesta bostadssiter. Då vi inte ägs av varken en bank eller försäkringsbolag är vi fria att själva välja vilka plattformar vi skall välja.

Vi köper annonskampanjer för din bostad på Facebook. Vi marknadsför oss också på Instagram som visas för såväl aktiva som passiva spekulanter. Annonsen visas för dem som visat mest intresse för din bostad och för liknande bostäder.

Vi har ett omfattande spekulantregister som sträcker sig över hela landet, samtidigt som vi
har koll på den lokala marknaden och på spekulanterna som är relevanta för just dig.
Genom att vi via mail visar din bostad för olika målgrupper innan den är till salu, när den
läggs ut som Kommande® och när den sedan är redo att säljas maximerar vi möjligheten att
visa din bostad för rätt spekulant vid rätt tillfälle.

Vi tar också din bostadsförsäljning till högre höjder genom att presentera din bostad via
drönarfilm. Förutom proffsiga interiörbilder så filmar vi din bostad exteriört med drönare.
På detta sätt kan vi lyfta fram det bästa med din bostad och området som blir allt viktigare
då omflyttningarna på bostadsmarknaden blir allt större pga ökade priser och hårdare
finansieringskrav med införda amorteringskrav de senaste åren. Detta i sin tur leder ofta
till sämre kännedom om området av många spekulanter som går på visningarna idag.
Din beskrivning kommer sedan att skrivas av en Copywriter som vi anlitar externt. Detta för att få en så proffsig och välskriven beskrivning som möjligt som vi sedan trycker upp i en snygg objektsbeskrivning.

Vi på HusmanHagberg i Partille/Lerum är också aktiva i affärsnätverk där vi också marknadsför oss och våra objekt där vi får en annan typ av träffyta för att komma i kontakt med fler köpare. Ett ytterligare skäl till att välja oss som din samarbetspartner vid din bostadsförsäljning!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-04.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Roger säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Alingsås
 • Lerum
 • Partille
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Roger erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Roger Karlsson
är mäklare på

Är du Roger Karlsson?
Logga in och redigera din presentation här.