Emma Lindbäck, Mäklare på HusmanHagberg Luleå
Toppmäklare

Emma
Lindbäck
Mäklare på HusmanHagberg

4,7 av 5 i betyg
Visa Emmas rekommendationer

Om Emma Lindbäck

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emma?

Jag har jobbar som fastighetsmäklare sedan 2012 och älskat det från första sekund. Jag jobbar hårt för att få ut det högsta slutpriset och det är jag också bra på! Jag är en av dom som sålt flest bostäder i Luleå och har även fått flertalet priser för nöjda kunder. Om jag får hjälpa dig med din bostadsförsäljning så ska jag göra allt jag kan för att även du blir en av mina "toppnöjda" kunder med ett högt slutpris!

Vad skiljer Emma Lindbäck från andra mäklare?

Jag har jobbat som säljare i 21 år i olika branscher, som mäklare har jag jobbat i 8 år, vilket gör att jag har en stor erfarenhet och kunskap inom yrket. Förutom mäklarutbildning så jag har även studerat psykologi, vilket gjort att jag blivit en ännu bättre säljare med bred kunskap om människors behov.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppväxt i Luleå och kan det mesta om staden, jag har även följt bostadsmarknaden här och är väl införstådd med priser och vad som påverkar dem. Just nu ser marknaden väldigt ljus ut i Luleå och vi har många köpsugna spekulanter på kö.

Hur marknadsför Emma sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra bostäder dels på hemnet och hemsidan m.m. som de allra flesta mäklare gör men vi sticker ut i marknadsföring då vi marknadsför våra bostäder även på Borneo som är en ny konkurrerande sida till hemnet. En av våra största styrkor i marknadsföring är att vi träffar enormt mycket kunder löpande som vill sälja sina bostäder, dessa är ofta även potentiella köpare, så om du väljer att sälja med oss så kommer vi presentera din bostad för alla som vi träffar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Emma säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Emma erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Emma Lindbäck
är mäklare på

Är du Emma Lindbäck?
Logga in och redigera din presentation här.