Michaela Holmgren, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Jakobsberg & Järfälla

Michaela Holmgren Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Michaela?

Jag är engagerad, personlig och angelägen om att ha ett ömsesidigt förtroende från både köparen och säljaren. I en sån stor affär är förtroendet det allra viktigaste för att alla i slutändan ska känna sig nöjda. Jag som person och mäklare är alltid intresserad av att hjälpa kunden, vare sig det är att sälja sin bostad, köpa ny bostad eller helt enkelt bara få tips och råd inom området där jag är expert. Min framgång i kommunen har byggts från rekommendationer och återkommande kunder, och jag har ett brett nätverk.

Vad skiljer Michaela Holmgren från andra mäklare?

Det mina säljare och köpare brukar säga om mig är just att jag är engagerad och personlig. Jag ser inte bara en bostad, jag ser en kund som önskar ett framtida hem och ett liv att trivas i, och där är alltid min utgångspunkt. Jag har varit mest anlitad i kommunen i många år just tack vare mina nöjda kunder som grundar sig i ett engagemang som går bortom att bara sälja en bostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom att jag är uppväxt i Järfälla, Viksjö, ligger det mig verkligen varmt om hjärtat. Jag har även bott i Jakobsberg samt Kallhäll. Inte bara vet jag fördelarna kring varje område och avstånd till det just köparna efterfrågar, jag kan dessutom ge egna erfarenheter av hur det är att bo eller växa upp i Järfälla. Mina köpare brukar uppskatta det enormt. Järfälla är en perfekt pendlarkommun, samt att det finns allt man behöver för ett bekvämt liv. Närheten till Mälaren samt flera naturreservat gör kommunen attraktiv även för dom som vill bo lugnt och stilla nära naturen. Jag har varit aktiv som fastighetsmäklare i 8 år nu, och enbart i Järfälla, och jag älskar att få spendera varje dag i denna fina kommun.

Hur marknadsför Michaela sina bostadsförsäljningar?

Vi har en bred marknadsföring och anpassar den unikt efter varje bostad som vi förmedlar. Framförallt gäller det alla stora hemsidor, men vi lägger även en stor del av marknadsföringspotten på sponsrade inlägg på sociala medier som har blivit en stor del idag. Vi har även 2st årsbokningar på Mäklartipset på Hemnet, så det finns ingen annan mäklarfirma som har lika bra förutsättningar att verkligen få ett kvitto på att våra bostadsannonser syns mest och får flest klick.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-18.

MICHAELA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Håbo
  • Järfälla
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
MICHAELA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Michaela Holmgren har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Michaela till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Michaela

MICHAELA JOBBAR PÅ

Är du Michaela Holmgren?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis