Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Gävle & Sandviken

HusmanHagberg Gävle & Sandviken

5 av 5 i betyg
HusmanHagberg Gävle & Sandviken

Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären - både när du ska sälja och köpa bostad.
HusmanHagberg har drygt 85 kontor och 350 medarbetare i landet. Vår erfarenhet av marknaden just i Gävle och Sandviken ger dig trygghet och dessutom bjuder våra fastighetsmäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Därför har vi många nöjda kunder.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Gävle & Sandviken
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Lena Kock

Lena Kock är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Falun, Bjursås, Enviken, Grycksbo, Linghed, Sundborn, Svärdsjö, Sågmyra, Toftbyn, Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet, Valbo, Sandviken, Gysinge, Gästrike-Hammarby, Järbo, Kungsgården, Storvik, Årsunda, Åshammar och Österfärnebo.

Mäklare Lena Kock
Mäklarbild saknas
Malin Hagberg

Malin Hagberg är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Gävle, Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Malin Hagberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Gävle och mäklare i Sandviken.

HusmanHagberg Gävle & Sandviken
Hamiltongatan 3
80266 Gävle

gavle@husmanhagberg.se

026-66 00 70

Är du kontorschef på HusmanHagberg Gävle & Sandviken?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.