MäklarOfferter

Andreas Stensåsen

Toppmäklare på HusmanHagberg

Andreas Stensåsen
BetygStjärna5/5
HusmanHagberg

På dagens marknad är det extra viktigt att våga ta i med hårdhandskarna och göra vad som än krävs för att just din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. Vi genomför din bostadsaffär tillsammans - från början till slut. Jag håller både säljare och köpare trygga och informerade under hela processen och är alltid tillgänglig samt noggrann med återkoppling.

Med min långa erfarenhet inom sälj, min målmedvetenhet kombinerat med ett extremt driv sätter jag alltid dig som kund i fokus och målet är alltid att både säljare och köpare ska känna sig så nöjda att de vill använda mig som mäklare igen vid nästa flytt. Vi ska se till att göra en av ditt livs största affärer så lyckad som möjligt.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Andreas Stensåsen, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Andreas Stensåsen samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Andreas säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Min ambition är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Jag jobbar med ett långsiktigt tänk och det är därför extra viktigt för mig att köpare och säljare är så nöjda att de rekommenderar mig vidare till familj och vänner samt att de till och med säljer med mig igen när det är dags nästa gång,

Jag är alltid tillgänglig, har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Genom alla möjliga marknadsföringskanaler. I ett så tidigt skede som möjligt så marknadsför vi mot vårat breda spekulantregister. I och med att vi är väldigt stora över hela Stockholm så möter vi många köpare som letar ny bostad. Vi marknadsför på vår egen hemsida, brevutskick, hemnet m.fl, vi är dessutom i dagsläget en av de största aktörerna på sociala medier.
Bostadsbilderna tas av våra professionella fotografer som vi har inom vårat bolag, jag får ofta höra av kunder att de väljer oss just på grund utav våra bilder.

Rekommendationer (19)

Andreas Stensåsen har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 19 omdömen
Lina A.5 mån.
Sålde bostadsrätt i Haninge

Jag känner mig väldigt nöjd med Andreas. Han var trevlig, ingav stort förtroende och var lätt att jobba med. Vi hade bråttom att sälja och han var riktig proffsig som ordnade med en smidig och snabb försäljning. Han rekommenderas varmt!

Anna T.+6 mån.
Sålde villa i Tyresö

Vi var jättenöjda med Andreas. Han kändes genuin, personlig och så var han alltid så tillmötesgående, trevlig och tillgänglig. En riktig drömmäklare som jag varmt rekommenderar!

Tilda G.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Haninge

Andreas ordnade med en bra försäljning.

Tamara Å.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Haninge

Jag är mycket nöjd med Andreas. Han var mycket professionell och trevlig samt jobbade på ett sätt som gjorde att jag kände mig delaktig i hela försäljningen.

Lämna omdöme

Här mäklar Andreas Stensåsen

Andreas jobbar som mäklare i Tyresö, Huddinge, Haninge, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Gubbängen, Fagersjö, Farsta Strand, Larsboda m.fl.

Objekttyper

Andreas förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Andreas erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Andreas

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Andreas

Andreas Stensåsen är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
HusmanHagberg Farsta, Skogås & Trångsund
Stjärna5/5
HusmanHagberg Farsta, Skogås & TrångsundÅgesta broväg 66, 123 50 FarstaBrev farsta@husmanhagberg.seTelefon 08 - 447 54 90
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare