MäklarOfferter

Mäklararvode HusmanHagberg

HusmanHagberg

Mäklararvoden hos HusmanHagberg

Står du inför försäljning av din bostad och är nyfiken på vad ett mäklararvode hos HusmanHagberg kan kosta? Det är viktigt att veta att varje mäklare, vare sig de arbetar för HusmanHagberg eller andra mäklarbyråer, sätter sina egna arvoden. Detta innebär att arvodet kan variera, inte bara mellan olika byråer, utan även mellan mäklare inom samma företag. Därför är valet av mäklare, det som till största delen påverkar storleken på mäklararvodet.

På MäklarOfferter, Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare som vill jämföra mäklare och deras arvoden, finns information om de genomsnittliga mäklararvodena hos HusmanHagberg. Denna statistik uppdateras regelbundet och baseras på försäljningsdata från tusentals bostadsaffärer.

Mäklararvoden HusmanHagberg

uppdaterad 2024-02-21
Mäklararvode snitt63 638 kr
Mäklararvode procent2,5 %
Mäklararvode median56 325 kr
Vanligaste arvodestypenArvodestrappa
Billigaste mäklararvodet25 000 kr
Högsta arvodet210 000 kr
Jämför mäklararvodenPil

Vad kostar det att anlita en mäklare från HusmanHagberg?

De genomsnittliga mäklararvodena hos HusmanHagberg kan variera avsevärt beroende på kommun. Storleken på arvodet påverkas även av vilken typ av bostad som ska säljas och kostnaden för att anlita en mäklare från HusmanHagberg beror i hög grad på vilken enskild mäklare du väljer och vilka tjänster som ingår i deras erbjudande.

I genomsnitt är mäklararvodet för en bostadsrätt hos HusmanHagberg 51 338 kronor, medan det för radhus, parhus och kedjehus är 70 548 kronor. För villor är det genomsnittliga mäklararvodet hos HusmanHagberg 70 412 kronor.

Jämför mäklararvodenPil

Vilken procent tar HusmanHagberg i mäklarprovision?

Uttryckt som en procentandel av försäljningspriset, varierar mäklararvodena hos HusmanHagberg beroende på bostadstypen som ska säljas. För bostadsrätter är mäklararvodet hos HusmanHagberg 2,2 procent, för radhus, parhus eller kedjehus är det i genomsnitt 1,9 procent, och för villor ligger mäklarprovisionen hos HusmanHagberg på 3,2 procent.

  • Bostadsrätt: 51 338 kr (2,2 %)
  • Radhus/parhus/kedjehus: 70 548 kr (1,9 %)
  • Hus/villa: 70 412 kr (3,2 %)

Aktuella mäklararvoden hos HusmanHagberg

I nedanstående tabell presenteras de aktuella mäklararvodena hos HusmanHagberg, för olika typer av bostäder. Både procentsatser och genomsnittliga arvodesbelopp redovisas för att ge en tydlig bild av de olika kostnaderna för mäklartjänster beroende på vilken typ av bostad du planerar att sälja. Denna information är till för att hjälpa dig i processen att välja rätt mäklare för din bostadsförsäljning.

BostadstypMäklararvode genomsnittMäklararvode procentMäklararvode median
Bostadsrätt51 338 kr2,2 %49 000 kr
Villa70 412 kr3,2 %65 000 kr
Radhus/parhus70 548 kr1,9 %62 900 kr

Jämför mäklararvoden

Att jämföra mäklararvoden innan du väljer mäklare för din bostadsförsäljning är viktigt, eftersom arvodena kan skilja sig markant mellan olika mäklare och byråer. Genom att jämföra arvoden får du inte bara en bättre förståelse för de tjänster som erbjuds, utan även insikt i mäklarnas erfarenhet och servicekvalitet. Detta underlättar för dig att välja en mäklare som passar dina specifika behov och ger dig även en solid grund för eventuell arvodesförhandling, samt en klarare bild av de totala kostnaderna som uppstår vid försäljning av din bostad.

Jämför mäklararvodenPil
Visste du att?

Ska du sälja bostad? Få offerter från mäklare och jämför mäklararvoden - helt gratis på MäklarOfferter!

Jämför mäklararvoden gratisPil
Nyfiken på arvoden?Få offerter från mäklareTjänsten är gratisInga förpliktelser
Jämför mäklararvoden