MäklarOfferter

Mäklararvode Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklararvoden hos Erik Olsson Fastighetsförmedling

Om du överväger att sälja din bostad och är nyfiken på vad ett mäklararvode hos Erik Olsson Fastighetsförmedling kostar, kan det vara bra att veta att varje mäklare, oavsett om de är anställda hos Erik Olsson eller andra mäklarbyråer, bestämmer sina egna arvoden. Det betyder att arvodet inte bara skiljer sig mellan olika mäklarbyråer utan även mellan mäklare inom samma företag. Således är det avgörande att välja rätt mäklare för just dina behov.

På MäklarOfferter, Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare som vill jämföra mäklare och mäklararvoden, kan du hitta information om de genomsnittliga mäklararvodena för Erik Olsson Fastighetsförmedling. Denna statistik uppdateras löpande och baseras på omfattande försäljningsdata.

Mäklararvoden Erik Olsson Fastighetsförmedling

uppdaterad 2024-02-16
Mäklararvode snitt75 422 kr
Mäklararvode procent2,8 %
Mäklararvode median68 000 kr
Vanligaste arvodestypenArvodestrappa
Billigaste mäklararvodet30 000 kr
Högsta arvodet215 000 kr
Jämför mäklararvodenPil

Vad kostar det att anlita en mäklare från Erik Olsson?

De genomsnittliga mäklararvodena hos Erik Olsson Fastighetsförmedling kan variera betydligt mellan olika regioner. Arvodets storlek beror även på typen av bostad som ska säljas, samt den enskilda mäklarens prissättning och vilka tjänster som ingår i erbjudandet. Det genomsnittliga mäklararvodet för bostadsrätter hos Erik Olsson är 63 736 kronor, medan arvodet för radhus, parhus och kedjehus är 82 900 kronor. För villor är det genomsnittliga mäklararvodet hos Erik Olsson 83 668 kronor.

Jämför mäklararvodenPil

Vilken procent tar Erik Olsson Fastighetsförmedling i mäklarprovision?

Mäklararvodena hos Erik Olsson, uttryckt som en procentandel av det totala försäljningspriset, kan variera beroende på typen av bostad som säljs. Exempelvis är det genomsnittliga mäklararvodet för en bostadsrätt hos Erik Olsson 2,9 procent av försäljningspriset, medan det för radhus, parhus eller kedjehus är 2,5 procent. För försäljning av villor är mäklararvodet i genomsnitt 2,7 procent av försäljningspriset.

  • Bostadsrätt: 63 736 kr (2,9 %)
  • Radhus/parhus/kedjehus: 82 900 kr (2,5 %)
  • Hus/villa: 83 668 kr (2,7 %)

Aktuella mäklararvoden hos Erik Olsson Fastighetsförmedling

I tabellen nedan sammanfattas de aktuella genomsnittliga mäklararvodena hos Erik Olsson Fastighetsförmedling, uppdelade på olika bostadstyper. Både procentsatser och genomsnittliga arvodesbelopp redovisas för att ge en tydlig och detaljerad bild av de potentiella kostnaderna för att anlita en mäklare från Erik Olsson, och därmed hjälpa dig i processen att välja rätt mäklare för din bostadsförsäljning.

BostadstypMäklararvode genomsnittMäklararvode procentMäklararvode median
Bostadsrätt63 736 kr2,9 %55 000 kr
Villa83 668 kr2,7 %75 000 kr
Radhus/parhus82 900 kr2,5 %70 000 kr

Jämför mäklararvoden

Att jämföra mäklararvoden innan du väljer en mäklare för din bostadsförsäljning är av stor betydelse, eftersom arvodena kan skilja sig avsevärt mellan olika mäklare och byråer. Jämförelse av mäklararvoden ger dig en bättre förståelse för de olika prisnivåerna och tjänsterna som erbjuds, vilket underlättar valet av mäklare baserat på dina unika behov och förutsättningar. Dessutom skapar en jämförelse av mäklararvoden en bra grund för en eventuell förhandling om arvodet och ger dig en klarare uppfattning om de totala kostnaderna som är förknippade med försäljningen av din bostad.

Jämför mäklararvodenPil
Visste du att?

Ska du sälja bostad? Få offerter från mäklare och jämför mäklararvoden - helt gratis på MäklarOfferter!

Jämför mäklararvoden gratisPil
Nyfiken på arvoden?Få offerter från mäklareTjänsten är gratisInga förpliktelser
Jämför mäklararvoden