Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Peter Olsson, Mäklare på HusmanHagberg Karlskrona & Ronneby

Peter
Olsson
Mäklare på HusmanHagberg

5 av 5 i betyg

Om Peter Olsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Peter?

Jag är en energisk person såväl privat som i mitt yrke. Det jag tar på mig fullföljer jag med kvalité, engagemang och med en portion av humor. Humor berikar livet!

Vad skiljer Peter Olsson från andra mäklare?

Att vara fastighetsmäklare kräver tålamod och noggrannhet i kombination med en portion "jävlar anamma". Dessa egenskaper har jag och jag är grymt stolt över vårt kontors priser för "Nöjdast kunder".

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har mina rötter här i Blekinge och brinner för länet och dess utveckling.
Jag har glädjen att vara en del av en mycket positiv bostadsmarknad och ser många år av fortsatt positiv utveckling i vårt område.

Hur marknadsför Peter sina bostadsförsäljningar?

Genom att ha koll på marknaden och var potentiella kunder befinner sig, väljer vi att visa din bostad på många olika marknadsplatser. På så vis kan vi säkerställa att vi når så många spekulanter som möjligt för att hitta rätt köpare.

Digitala kanaler
Vår hemsida har nästan 600 000 unika besökare varje månad. På webben visas både bostäder till salu och Kommande® försäljningar. Vår webb är en självklar arena för din bostad.

Sociala medier
På Facebook och Instagram visas din bostad för såväl aktiva som passiva spekulanter. Annonsen visas för dem som visat mest intresse för din bostad och för liknande bostäder. Med hjälp av särskilda algoritmer som analyserar sökbeteende på husmanhagberg.se vet vi vilka som är intresserade av vilka bostäder. På så vis blir din annonsering så relevant som möjligt.

Bostadssajter
Vi använder de populäraste sajterna för bostadssök och utvärderar ständigt nya för att erbjuda dig de bästa lösningarna vid varje tillfälle. Din bostadsannons kommer att visas på Hemnet och BoVision.

Digital skyltning
Alla våra bostäder visas på vår digitala skärm på kontoret. Likaså visas din bostadsannons på lokala SEB-kontor i området.

Kundregister & matchning
Vi har ett omfattande spekulantregister som sträcker sig över hela landet, samtidigt som vi har koll på den lokala marknaden och på spekulanterna som är relevanta för just dig. Genom att vi via mail visar din bostad för olika målgrupper innan den är till salu, när den läggs ut som Kommande® och när sedan är redo att säljas maximerar vi möjligheten att visa din bostad för rätt spekulant vid rätt tillfälle.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-05.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Peter säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Karlskrona
 • Ronneby
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Peter erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Peter Olsson
är mäklare på

Är du Peter Olsson?
Logga in och redigera din presentation här.