Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Västsvenska Fastighetsbyrån

Västsvenska Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Västsvenska Fastighetsbyrån är en del av ERA – en av Europas största mäklarkedjor. Genom detta får vi del av ett nationellt och globalt nätverk samt nya produkter och tjänster som hjälper våra kunder till en ännu bättre och tryggare affär.

Vi på ERA Västsvenska Fastighetsbyrån pratar ofta om att vi är ett klokare val. Vår målsättning är alltid att vi ska vara klokare än våra konkurrenter. Att vara klokare ska genomsyra hela vår tjänst.
Vårt arbete går ut på att skräddarsy varje försäljning så att du får allt som är viktigt för att din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt. Du ska hela tiden få mer, mycket mer av det som är viktigt.

Vi strävar efter att alltid använda marknadens bästa leverantörer när vi presenterar din bostad. Ingenting ska lämnas åt slumpen. Våra mäklare förstår hur viktig varje detalj är vid varje försäljning. Därför lovar vi att alltid arbeta för att ge det som krävs. Ska du sälja eller köpa bostad? I så fall ska du kontakta oss så kan vi presentera vad som kan vara marknadens mest genomtänkta tjänst. Kanske blir du också en återkommande, nöjd kund!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Västsvenska Fastighetsbyrån
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sofia Kraft mäklare
Sofia Kraft

Varje affär är unik och därav gör jag alltid det lilla extra som behövs för att skräddarsy ett upplägg som passar just er situation. Jag har ett mål om att alla mina kunder ska vilja rekommendera mig vidare till vänner, bekanta samt familj. Du kan med andra ord lita på att jag inte kommer ge mig förrän du är 100% nöjd och har fått det högsta möjliga slutpriset för din bostad.

Mäklare Sofia Kraft
Alexander Vasic mäklare
Alexander Vasic

Vad säljarna tycker om Alexander: •”Fantastiskt kunnig och kompetent mäklare!” •”Han är driven, engagerad och svarar alltid i telefon. En riktig säljare. Så himla nöjda!” •"Andra gången vi anlitar Alexander. Vi kommer aldrig anlita någon annan. Han är driven, engagerad och svarar alltid i telefon. En riktig säljare. Så himla nöjda! " •""Alexander överträffade våra förväntningar och...

Mäklare Alexander Vasic
Ted Gustafsson mäklare
Ted Gustafsson

Sanningen är inte vad man säger eller lovar, inte heller vilka kunskaper man kan stoltsera med. Den enda sanningen som finns är ens handlingar. Mina handlingar gör mig till en unik fastighetsmäklare.

Mäklare Ted Gustafsson
Alexander Ryberg mäklare
Alexander Ryberg

Alexander Ryberg är mäklare på Västsvenska Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Alexander Ryberg
Mäklarbild saknas
Pontus Pontén

Pontus Pontén är mäklare på Västsvenska Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Angered, Annedal, Askim, Backa, Bergsjön, Bergum, Biskopsgården, Björkekärr, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Gunnared, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Karl Johan, Göteborgs Oskar Fredrik, Göteborgs Sankt Pauli, Göteborgs Vasa, Haga, Härlanda, Högsbo,...

Mäklare Pontus Pontén
Mäklarbild saknas
Haris Pipic

Haris Pipic är mäklare på Västsvenska Fastighetsbyrån i Angered, Annedal, Askim, Backa, Bergsjön, Bergum, Biskopsgården, Björkekärr, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Gunnared, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Karl Johan, Göteborgs Oskar Fredrik, Göteborgs Sankt Pauli, Göteborgs Vasa, Haga, Härlanda, Högsbo, Johanneberg, Kortedala, Lerum, Lundby, Masthugget, Mölndal, Nylöse,...

Mäklare Haris Pipic
Mäklarbild saknas
Adam Preducic

Adam Preducic är mäklare på Västsvenska Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Backa, Biskopsgården, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Lundby, Rödbo och Tuve.

Mäklare Adam Preducic
Mäklarbild saknas
Daniel Knutson

Daniel Knutson är mäklare på Västsvenska Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Backa, Biskopsgården, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Lundby, Rödbo och Tuve.

Mäklare Daniel Knutson
Mäklarbild saknas
Anna Nelson

Anna Nelson är mäklare på Västsvenska Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Backa, Biskopsgården, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Lundby, Rödbo och Tuve.

Mäklare Anna Nelson

Västsvenska Fastighetsbyrån
Barken Beatrices gata 40
41760 Göteborg

info@vastfast.se

031-788 30 30

Är du kontorschef på Västsvenska Fastighetsbyrån?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.