MäklarOfferter

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg
BetygStjärna4,6/5
Mäklare6
Skeppsholmen Sotheby's international Realty

Våra fastighetsmäklare har hög kompetens med mångårig erfarenhet och ingående lokalkännedom. Självklart har vi koll på såväl Innerstaden, villaområden som de bästa solstekta klipporna och de många charmiga fiskesamhällena i Bohuslän.

Vårt starka varumärke och våra nätverk på nationell och internationell nivå ger dig alla förutsättningar att hitta en våning eller en villa på rätt adress.

Kraftig marknadsföring är prisdrivande och det finns ingen byrå som kan erbjuda samma marknadsföringspaket som Skeppsholmen Sotheby's med exponering av ditt objekt på alla de ledande marknadsplatserna såväl inom Sverige som utomlands.

På Skeppsholmen Sotheby's är vi vana vid att förmedla unika fastigheter vilket gett oss mängder med erfarenhet och som gör oss väl rustade att hjälpa dig genom försäljningen av ditt boende oavsett om det är en villa, lägenhet, eller fritidshus.

GP BOSTAD
Varje måndag syns vi med högklassiga annonser på minst en helsida i GP Bostad. Om förmedlingen av någon anledning skulle ta längre tid än beräknat sker marknadsföringen med oförminskad intensitet.
Vi visar även upp våra objekt digitalt på GP.se.

DAGENS INDUSTRI DRÖMBOENDE
Dagens industri är Nordens största affärstidning med 328.000 läsare per dag. Dagens industri ses för många som ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt. Vi är största bostadsannonsören i såväl Di som SvD.

DI WEEKEND EXKLUSIVT BOENDE
Di Weekend Exklusivt Boende är ett lyxigt bostadsmagasin för dem med höga bostadsambitioner. Här presenterar vi våra mest exklusiva objekt tillsammans med smakfull bostads- journalistik. Tidningen distribueras även i samband med utvalda event som bl.a Swedish Open i Båstad och Stockholm Open.

Livstilsmagasin
Beroende på objektets särart annonserar vi dessutom i utvalda exklusiva livsstilsmagasin såsom HOOM, Tennis-magasinet, Älskade Östermalm, Sköna Södermalm och Gods & Gårdar med flera.

NYHETSBREV & SPEKULANTREGISTER
Via våra nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste från både oss och bostadsmarknaden till vårt spekulantregister samt de som köpt och sålt via oss. Vi kan även välja att marknads-föra specifika objekt och rikta dessa utskick till en noga utvald grupp av människor, vilket är perfekt för de som inte vill gå ut på öppna marknaden, utan hålla affären underhand.

WEBBASERAD MARKNADSFÖRING
Bostaden presenteras på de ledande bostadssajterna på Internet, såsom Hemnet. Objekten har alltid en direktlänkning till vår hemsida där vi presenterar dem på absolut bästa sätt. Google & YouTube är två andra kanaler där vi syns med våra objekt, både lokalt och internationellt.

SOCIALA MEDIER
Vi har marknadens starkaste Facebookkonto med 48.000 följare. Både Facebook och Instagram inspirerar dagligen våra följare med vackra bilder från våra nya och finaste objekt, lyxiga res- och restaurangtips samt härliga bilder från våra internationella objekt. Allt länkas till objektet på vår hemsida.

SOTHEBYSREALTY.COM
Sotheby’s International Realty’s hemsida SIR.com klassas som den absolut främsta internationella sajten för exklusiva dröm- boenden i världen med 18.500.000 unika besökare årligen.
Sajten är lika nytänkande som lättöverskådlig och har köpstarka besökare från hela världen.

INTERNATIONELLA MEDIER
Sotheby’s Realty’s ofta exklusiva samarbete med de stora internationella medierna såsom The Wall Street Journal, Financial Times, New York Times, Architectual Digest och The Telegraph gör att ert hem visas upp för över 70 miljoner potentiella köpare, vecka efter vecka.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (6)

Mäklare som jobbar på Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg.

Stefan Essunger
Stefan EssungerBrevstefan.e@sothebysrealty.seTelefon073 - 982 80 34
Stjärna4,5/5
Magnus Helin
Magnus HelinBrevmagnus.h@sothebysrealty.seTelefon073 - 982 80 39
Stjärna5/5
Sven-Åke Samuelsson
Sven-Åke SamuelssonBrevsven-ake.s@sothebysrealty.seTelefon070 - 528 20 00
Stjärna4,5/5
Malin Ryling
Malin RylingBrevmalin.r@sothebysrealty.seTelefon073 - 982 80 38
Stjärna4,5/5
Mathias Martinsson
Mathias MartinssonBrevmathias.m@sothebysrealty.seTelefon073 - 982 89 04
Lars Andersson
Lars AnderssonBrevlars.a@sothebysrealty.seTelefon073 - 982 80 10

Rekommendationer (18)

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborgs mäklare har fått 18 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna4,6 / 5 baserat på 20 omdömen.

Kristina A.3 v.
Sålde villa på Orust

Sven-Åke ordnade med en bra försäljning.

Kristina rekommenderar mäklaren Sven-Åke Samuelsson.
Jörgen S.+6 mån.
Sålde villa i Varberg

Stefan gjorde det han lovade och genomförde en smidig försäljning. Han var trevlig och jag är nöjd.

Jörgen rekommenderar mäklaren Stefan Essunger.
Anna A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Olivedal

Magnus är en otrolig duktig mäklare. Personlig, ödmjuk och lyhörd. Jag är mycket, mycket nöjd och rekommenderar honom varmt vidare till andra säljare och köpare.

Anna rekommenderar mäklaren Magnus Helin.
Atle Johan J.+6 mån.
Sålde villa i Svenljunga

Stefan var en duktig mäklare som skötte försäljningen rätt och slätt. Det var lätt att bilda sig en gemenskap med honom och jag är mycket nöjd. Kan varmt rekommendera honom vidare till andra säljare.

Atle Johan rekommenderar mäklaren Stefan Essunger.
Björn R.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Heden

Magnus är en bra och förstående mäklare. Han är bra i pappersarbetet och tog aktiva val och hjälpte mig med alla omständigheter. Han är duktig och jag är mycket nöjd. Rekommenderar andra säljare att anlita honom.

Björn rekommenderar mäklaren Magnus Helin.
Elisabeth Å.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Olivedal

Magnus var trevlig, på och duktig som mäklare. Rekommenderar absolut honom vidare till andra bostadssäljare!

Elisabeth rekommenderar mäklaren Magnus Helin.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17100+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Kungsportsavenyen 18411 36 GöteborgKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Närliggande mäklarkontor

Andra mäklarkontor i samma område.

Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare