RE/MAX

RE/MAX

RE/MAX

Huvudkontor 5 av 5 i betyg

Hemsida: remaxsverige.se

RE/MAX är den 135:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 3 mäklare fördelat på 2 mäklarkontor.

RE/MAX (REMAX)

RE/MAX (skrivs även ibland som Remax) grundades 1973 i Denver, Colorado av Dave och Gail Liniger. Visionen var att starta en mäklarfirma som förenar stordriftsfördelar med lokala mäklares skicklighet och engagemang. Genom att förse alla anslutna fastighetsmäklare med de allra bästa verktygen som ger en effektiv arbetsprocess med hög kvalitet kan RE/MAX attrahera och behålla riktigt duktiga mäklare. 1995 expanderade RE/MAX sin verksamhet till Europa och det första mäklarkontoret etablerades i Stockholm år 2000. Idag har RE/MAX i Sverige också ett mäklarkontor i Göteborg. RE/MAX är världens största mäklarbyrå och finns idag i runt 100 länder med flera 1000 kontor och mäklare.

Professionell service för både säljare och köpare

RE/MAX erbjuder säljare och köpare en professionell försäljnings- och köpprocess. Alla mäklare på RE/MAX har gedigen kunskap om bostadsmarknaden och hur en bostadsförmedling fungerar och lägger ner ett omsorgsfullt och noggrant arbete på varje inkommit objekt. Mäklare på RE/MAX förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Fokus ligger på en trygg försäljningsprocess där både säljare och köpare känner sig nöjda och känner ett stort förtroende för mäklaren. Eftersom RE/MAX är ett internationellt företag med mäklarkontor över hela världen kan de även förmedla bostäder utomlands. De har all den erfarenheten som behövs för trygga och säkra fastighetsaffärer i andra länder och kan genom sina många medarbetare och kontor erbjuda riktigt bra exponering.

I Stockholm, Göteborg, Norrköping, Nyköping och Örebro förmedlar även RE/MAX kommersiella lokaler, antigen för att hyra eller för att köpa. Mäklare på RE/MAX kan till exempel hjälpa till att hitta nya butikslokaler eller nya fastigheter till olika verksamheter, organisationer och företag.

Genom Passion for Homes kan RE/MAX även hjälpa till med uthyrning av privatbostäder. RE/MAX erbjuder service och trygghet och länkar samman företag och bostadsinnehavare med hyresgäster på ett professionellt sätt. På RE/MAX webbsida finns mer information och det går också bra att kontakta RE/MAX om du vill veta mer. Observera att hyresnivåerna är väldigt olika beroende på var bostaden lägger, alltså dess läge, men även standard och utrustning är faktorer som påverkar hyresnivån.

Sälj eller köp en ny bostad med RE/MAX

Att sälja eller köpa en ny bostad är en stor och viktig affär. Mäklare från RE/MAX är med genom alla försäljningsprocessens olika steg, från värdering och förberedelser till visningar, budgivning och tillträde. RE/MAX säljer flest bostäder i hela världen så här finns både en lång erfarenhet och en stor kunskap om bostadsförmedlingar. Fastighetsmäklaren guidar säljaren och köparen genom alla steg och finns tillgänglig för frågor och funderingar som kan dyka upp längs vägen. Mäklaren kan även ge råd om hur man som säljare bäst förbereder bostaden inför en försäljning för att affären ska bli så lyckad som möjligt. För mäklare på RE/MAX är det viktigt att både säljaren och köparen känner sig nöjda med försäljningsprocessen och slutpriset.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla RE/MAXs kontor

Jämför
mäklare gratis