MäklarOfferter
Magnus Helin
BetygStjärna5/5
Skeppsholmen Sotheby's international Realty

Kombinationen av min 15-åriga erfarenhet av förmedlingar i Göteborgs premiumsegment, Skeppsholmen Sotheby's mycket starka varumärke samt att jag kan erbjuda dig som säljare marknadens mest kompletta marknadsföringspaket, gör att jag maximerar möjligheterna att hitta rätt köpare åt din bostad.

Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg. I mitt arbete som mäklare försöker jag att hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Jag arbetar även aktivt med försäljningar av bostäder som ej kommer ut på den publika marknaden, tack vare ett väl inarbetat kundregister.

Jag har genom åren även samlat på mig erfarenhet av försäljning av både hyresfastigheter och kontorsfastigheter.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Magnus Helin, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Magnus Helin samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Magnus säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Skeppsholmen Fastighetsmäkleri har varit marknadsledande fastighetsmäklare inom det övre segmentet under mer än 20 år. Sedan 2010 ingår företaget i den exklusiva organisationen Sotheby´s International Realty med 650 marknadsledande kontor i 45 länder och ett nära samarbete med Sotheby´s auktionshus. Kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Vi har sedan starten utarbetat en genomtänkt försäljnings- och marknadsföringsstrategi samt ett starkt varumärke. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Göteborgs Posten
Vi syns med högklassiga annonser i både tryckta och digitala versionen av GP.

DAGENS INDUSTRI DRÖMBOENDE
Dagens industri är Nordens största affärstidning med 328.000 läsare per dag. Dagens industri ses för många som ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt. Vi är största bostadsannonsören i såväl Di som SvD.

DI WEEKEND EXKLUSIVT BOENDE
Di Weekend Exklusivt Boende är ett lyxigt bostadsmagasin för dem med höga bostadsambitioner. Här presenterar vi våra mest exklusiva objekt tillsammans med smakfull bostads- journalistik.

LIVSSTILSMAGASIN
Beroende på objektets särart annonserar vi dessutom i utvalda exklusiva livsstilsmagasin såsom HOOM, Tennis-magasinet och Gods & Gårdar med flera.

NYHETSBREV & SPEKULANTREGISTER
Via våra nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste från både oss och bostadsmarknaden till vårt spekulantregister samt de som köpt och sålt via oss. Vi kan även välja att marknadsföra specifika objekt och rikta dessa utskick till en noga utvald grupp av människor, vilket är perfekt för de som inte vill gå ut på öppna marknaden, utan hålla affären underhand.

WEBBASERAD MARKNADSFÖRING
Bostaden presenteras på de ledande bostadssajterna på Internet, såsom Hemnet. Objekten har alltid en direktlänkning till vår hemsida där vi presenterar dem på absolut bästa sätt.

SOTHEBYSREALTY.COM
Sotheby’s International Realty’s hemsida SIR.com klassas som den absolut främsta internationella sajten för exklusiva drömboenden i världen med 18.500.000 unika besökare årligen.
Sajten är lika nytänkande som lättöverskådlig och har köpstarka besökare från hela världen.

Rekommendationer (5)

Magnus Helin har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 5 omdömen
Anna A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Olivedal

Magnus är en otrolig duktig mäklare. Personlig, ödmjuk och lyhörd. Jag är mycket, mycket nöjd och rekommenderar honom varmt vidare till andra säljare och köpare.

Björn R.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Heden

Magnus är en bra och förstående mäklare. Han är bra i pappersarbetet och tog aktiva val och hjälpte mig med alla omständigheter. Han är duktig och jag är mycket nöjd. Rekommenderar andra säljare att anlita honom.

Elisabeth Å.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Olivedal

Magnus var trevlig, på och duktig som mäklare. Rekommenderar absolut honom vidare till andra bostadssäljare!

Susanne W.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Överås

Magnus var väldigt noggrann som mäklare och det uppskattade vi väldigt mycket. Han var dessutom otroligt trevlig att ha med att göra under hela försäljningsperioden. Han får allra högsta betyg av oss. Rekommenderas!

Lämna omdöme

Här mäklar Magnus Helin

Magnus jobbar som mäklare i Göteborg, Varberg, Kungsbacka, Falkenberg, Lerum, Mölndal, Partille och Härryda.

Objekttyper

Magnus förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Magnus erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Magnus förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Magnus

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Magnus

Magnus Helin är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg
Stjärna4,6/5
Skeppsholmen Sotheby's international Realty GöteborgKungsportsavenyen 18, 411 36 GöteborgBrev goteborg@sothebysrealty.seTelefon 031 - 18 22 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare