Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Magnus Helin, Mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg

Magnus
Helin
Mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty

5 av 5 i betyg

Om Magnus Helin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Magnus?

Kombinationen av min 15-åriga erfarenhet av förmedlingar i Göteborgs premiumsegment, Skeppsholmen Sotheby's mycket starka varumärke samt att jag kan erbjuda dig som säljare marknadens mest kompletta marknadsföringspaket, gör att jag maximerar möjligheterna att hitta rätt köpare åt din bostad.

Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg. I mitt arbete som mäklare försöker jag att hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Jag arbetar även aktivt med försäljningar av bostäder som ej kommer ut på den publika marknaden, tack vare ett väl inarbetat kundregister.

Jag har genom åren även samlat på mig erfarenhet av försäljning av både hyresfastigheter och kontorsfastigheter.

Vad skiljer Magnus Helin från andra mäklare?

Skeppsholmen Fastighetsmäkleri har varit marknadsledande fastighetsmäklare inom det övre segmentet under mer än 20 år. Sedan 2010 ingår företaget i den exklusiva organisationen Sotheby´s International Realty med 650 marknadsledande kontor i 45 länder och ett nära samarbete med Sotheby´s auktionshus. Kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Vi har sedan starten utarbetat en genomtänkt försäljnings- och marknadsföringsstrategi samt ett starkt varumärke. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har förmånen att arbeta med unika bostäder i och omkring Göteborg. Från fina våningar och villor i Göteborg till strandfastigheter söderöver. Min strävan efter att hitta rätt köpare via vår marknadsföring gör att jag har lyckats med flera rekordförsäljningar.

Hur marknadsför Magnus sina bostadsförsäljningar?

Göteborgs Posten
Vi syns med högklassiga annonser i både tryckta och digitala versionen av GP.

DAGENS INDUSTRI DRÖMBOENDE
Dagens industri är Nordens största affärstidning med 328.000 läsare per dag. Dagens industri ses för många som ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt. Vi är största bostadsannonsören i såväl Di som SvD.

DI WEEKEND EXKLUSIVT BOENDE
Di Weekend Exklusivt Boende är ett lyxigt bostadsmagasin för dem med höga bostadsambitioner. Här presenterar vi våra mest exklusiva objekt tillsammans med smakfull bostads- journalistik.

LIVSSTILSMAGASIN
Beroende på objektets särart annonserar vi dessutom i utvalda exklusiva livsstilsmagasin såsom HOOM, Tennis-magasinet och Gods & Gårdar med flera.

NYHETSBREV & SPEKULANTREGISTER
Via våra nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste från både oss och bostadsmarknaden till vårt spekulantregister samt de som köpt och sålt via oss. Vi kan även välja att marknadsföra specifika objekt och rikta dessa utskick till en noga utvald grupp av människor, vilket är perfekt för de som inte vill gå ut på öppna marknaden, utan hålla affären underhand.

WEBBASERAD MARKNADSFÖRING
Bostaden presenteras på de ledande bostadssajterna på Internet, såsom Hemnet, Bovision och Hitta Hem. Objekten har alltid en direktlänkning till vår hemsida där vi presenterar dem på absolut bästa sätt.

SOTHEBYSREALTY.COM
Sotheby’s International Realty’s hemsida SIR.com klassas som den absolut främsta internationella sajten för exklusiva drömboenden i världen med 18.500.000 unika besökare årligen.
Sajten är lika nytänkande som lättöverskådlig och har köpstarka besökare från hela världen.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-03-09.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Magnus säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Falkenberg
 • Göteborg
 • Härryda
 • Kungsbacka
 • Lerum
 • Mölndal
 • Visa fler platser...
 • Partille
 • Varberg
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Magnus erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
MAGNUS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Magnus Helin
är mäklare på

Är du Magnus Helin?
Logga in och redigera din presentation här.