MäklarOfferter
Stefan Essunger
BetygStjärna4,5/5
Skeppsholmen Sotheby's international Realty

Jag ger aldrig upp utan strävar alltid efter att få till en affär. Viktigt dock att både säljare och köpare är nöjda. Högsta möjliga slutpris gäller dock alltid.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Stefan Essunger, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Stefan Essunger samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Stefan säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning är unik och ställer olika krav. Min ambition är att tillgodose alla parter för att komma till avslut. Jag finns tillgänglig på telefon och sms 7 dagar i veckan vilket är väldigt viktigt i detta yrke.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

GP BOSTAD
Varje måndag syns vi med högklassiga annonser på minst en helsida i GP Bostad. Om förmedlingen av någon anledning skulle ta längre tid än beräknat sker marknadsföringen med oförminskad intensitet.
Vi visar även upp våra objekt digitalt på GP.se.

DAGENS INDUSTRI DRÖMBOENDE
Dagens industri är Nordens största affärstidning med 328.000 läsare per dag. Dagens industri ses för många som ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt. Vi är största bostadsannonsören i såväl Di som SvD.

DI WEEKEND EXKLUSIVT BOENDE
Di Weekend Exklusivt Boende är ett lyxigt bostadsmagasin för dem med höga bostadsambitioner. Här presenterar vi våra mest exklusiva objekt tillsammans med smakfull bostads- journalistik. Tidningen distribueras även i samband med utvalda event som bl.a Swedish Open i Båstad och Stockholm Open.

Livstilsmagasin
Beroende på objektets särart annonserar vi dessutom i utvalda exklusiva livsstilsmagasin såsom HOOM, Tennis-magasinet, Älskade Östermalm, Sköna Södermalm och Gods & Gårdar med flera.

NYHETSBREV & SPEKULANTREGISTER
Via våra nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste från både oss och bostadsmarknaden till vårt spekulantregister samt de som köpt och sålt via oss. Vi kan även välja att marknads-föra specifika objekt och rikta dessa utskick till en noga utvald grupp av människor, vilket är perfekt för de som inte vill gå ut på öppna marknaden, utan hålla affären underhand.

WEBBASERAD MARKNADSFÖRING
Bostaden presenteras på de ledande bostadssajterna på Internet, såsom Hemnet. Objekten har alltid en direktlänkning till vår hemsida där vi presenterar dem på absolut bästa sätt. Google & YouTube är två andra kanaler där vi syns med våra objekt, både lokalt och internationellt.

SOCIALA MEDIER
Vi har marknadens starkaste Facebookkonto med 48.000 följare. Både Facebook och Instagram inspirerar dagligen våra följare med vackra bilder från våra nya och finaste objekt, lyxiga res- och restaurangtips samt härliga bilder från våra internationella objekt. Allt länkas till objektet på vår hemsida.

SOTHEBYSREALTY.COM
Sotheby’s International Realty’s hemsida SIR.com klassas som den absolut främsta internationella sajten för exklusiva dröm- boenden i världen med 18.500.000 unika besökare årligen.
Sajten är lika nytänkande som lättöverskådlig och har köpstarka besökare från hela världen.

INTERNATIONELLA MEDIER
Sotheby’s Realty’s ofta exklusiva samarbete med de stora internationella medierna såsom The Wall Street Journal, Financial Times, New York Times, Architectual Digest och The Telegraph gör att ert hem visas upp för över 70 miljoner potentiella köpare, vecka efter vecka.

Rekommendationer (7)

Stefan Essunger har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 8 omdömen
Jörgen S.+6 mån.
Sålde villa i Varberg

Stefan gjorde det han lovade och genomförde en smidig försäljning. Han var trevlig och jag är nöjd.

Atle Johan J.+6 mån.
Sålde villa i Svenljunga

Stefan var en duktig mäklare som skötte försäljningen rätt och slätt. Det var lätt att bilda sig en gemenskap med honom och jag är mycket nöjd. Kan varmt rekommendera honom vidare till andra säljare.

Lilian D.+6 mån.
Sålde villa i Kungsbacka

Stefan jobbade väldigt bra med försäljningen. Han var lätt att prata med, duktig och jag valde honom för att han berättade för mig att han var bäst. Rekommenderar absolut Stefan vidare!

Linnea F.+6 mån.
Sålde villa i Askim

Jag valde Stefan Essunger då han hade en skön personlig stil och försäljningen blev väldigt professionellt gjord!

Lämna omdöme

Här mäklar Stefan Essunger

Stefan jobbar som mäklare i Malmö, Varberg, Borås, Kungsbacka, Tjörn och Lysekil.

Objekttyper

Stefan förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Stefan erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Stefan förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Stefan

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Stefan

Stefan Essunger är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg
Stjärna4,6/5
Skeppsholmen Sotheby's international Realty GöteborgKungsportsavenyen 18, 411 36 GöteborgBrev goteborg@sothebysrealty.seTelefon 031 - 18 22 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare