MäklarOfferter

Ebad & Partners

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Ebad & Partners.

Ebad & Partners
BetygStjärna4,8/5
Mäklare2

Vi lägger vårt hjärta och vår passion i varje uppdrag vi tar oss an. För oss handlar det inte bara om att sälja objekt, utan om att hjälpa människor att hitta hem. Det är stor skillnad. Att sälja sin bostad är en stor sak i både pengar och känslor. Därför tror vi på en process som får ta tid och där vi fokuserar på att lyfta fram det viktigaste. Ditt hem.

Vi ser hela staden som vår arbetsplats och har sedan 2017 förmedlat villor, bostadsrätter, fritidshus i Göteborg med omnejd. Och vår ambition är att alltid ge varje bostad mer tid och omtanke. Hela vägen. För att det känns schysst och för att vi vet att det gör skillnad för alla parter. Hos oss blir du aldrig en i mängden.

Vi går unikt till väga när det handlar om att maximera försäljningspriset för din bostad. Varje steg, från värdering till visning och den juridiska processen, tas tillsammans i ett team av experter där du också har en självklar plats - ingen känner din bostad bättre än du.

Med en av Sveriges bästa fotografer och personlig bildredigering skapar vi en verklighetstrogen upplevelse av din bostad. Våra välskrivna och lockande beskrivningar tillsammans med exklusiva prospekt trycks på högkvalitativt material för att framhäva din bostads unika charm.

Vi kombinerar traditionell hantverksskicklighet med modern strategisk planering och kreativ marknadsföring, syns i alla kanaler inklusive sociala medier. Förberedelserna är noggrant genomarbetade med hjälp av de bästa inom inredning och fotografering.

På våra visningar strävar vi medvetet efter att attrahera så många som möjligt, och vår hemsida är utformad för att inspirera och locka. Varje detalj är noggrant övervägd för att säkerställa att din bostad presenteras på bästa möjliga sätt. Vi lämnar inget åt slumpen för att säkerställa att din bostad och dess presentation blir uppskattad av våra kunder. Vill du veta mer? Ring oss eller boka ett möte så berättar vi gärna mer!

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Ebad & Partners, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Ebad & Partners samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (2)

Mäklare som jobbar på Ebad & Partners.

KronaToppmäklare
Pedram Ebad
Pedram EbadBrevpedram@ebadpartners.seTelefon070 - 967 84 98
Stjärna4,9/5
Roy Winqvist
Roy WinqvistBrevroy.winqvist@ebadpartners.seTelefon072 - 394 78 24
Stjärna4/5

Rekommendationer (43)

Ebad & Partners mäklare har fått 43 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna4,8 / 5 baserat på 45 omdömen.

Tobias B.1 v.
Sålde bostadsrätt i Gamlestaden

Pedram ordnade med en fantastisk bra försäljning. Han rekommenderas varmt!

Tobias rekommenderar mäklaren Pedram Ebad.
Ulrika M.2 v.
Sålde bostadsrätt i Göteborg

Pedram sålde vår lägenhet på 4 veckor då vi var i en pressad situation av lägenheten med bilder var mycket tilltalande. Ärlig och rak lätt att samarbeta med varmt rekommendera. Ulrika och Jens

Ulrika rekommenderar mäklaren Pedram Ebad.
Kevin C.2 mån.
Sålde bostadsrätt i Göteborg

Pedram är en sann mäklarmagi!! Trots den utmanande marknaden med ett överflöd av liknande lägenheter i samma område, sticker han ut med sitt exceptionella driv och dedikation. Vi inledde vårt samarbete förra hösten, och trots de ekonomiska svårigheterna med flera räntehöjningar och inflation, har Pedram aldrig gett vika. Han arrangerade 18 visningar, ibland ensam, och trots mina stunder av stress och uppgivenhet lyckades han hålla energin uppe med en imponerande uthållighet. Medan andra mäklare kanske kastar in handduken när det blir tufft, visade Pedram att han kan öka tempot och kämpa vidare. Det är verkligen här man ser skillnaden mellan en vanlig mäklare och en mäklare av Pedrams kaliber. Rekommenderas starkt!

Kevin rekommenderar mäklaren Pedram Ebad.
Daniel M.2 mån.
Sålde bostadsrätt i Göteborg

Pedram är ett fullblodsproffs och det märks så tydligt hur mycket han älskar sitt jobb. Jag hade mycket högt ställda förväntningar på min försäljning, något som han inlyssnande, tog till sig och respekterade. Efter endast en visning hade vi sålt min bostad till ett av det dyraste priserna inom föreningen! Pedram förmedlade min bostad till ofattbara 3,5 MKR efter en budgivning som ökade med flera hundra tusen - hatten av! Stylisten och fotografen, som han samarbetar med, skapade en imponerande presentation som lockade många till visningen som verkligen stack ut från mängden. Kommunikationen var på topp och gjorde att jag kände mig väl informerad och säker genom hela processen. Han är skicklig, inger ett stort förtroende och skötte budgivningen på sådant sätt att han både höll mig informerad och motiverade budgivarna att fortsätta buda. Tack för allt!

Daniel rekommenderar mäklaren Pedram Ebad.
Tayfun S.2 mån.
Sålde radhus/parhus i Göteborg

Jag tror helt ärligt inte att det finns många om någon mäklare i Göteborg som kan matcha Pedram. Med en djup insikt i marknaden och en oslagbar känsla när det kommer till detaljer är han ett fullblodsproffs. Trots den osäkra och tröga marknaden, samt ökande räntor, gav Pedram aldrig upp. Han fortsatte att driva visningar och förhandlingar, även i möten med oseriösa spekulanter. Pedram utmärker sig inte bara som en ärlig och fin person utan också genom sin precision, beslutsamhet och höga engagemang. Vid kontraktsdagen, när köparna tvekade på grund av klausuler och garantier, hanterade Pedram situationen med briljans. Han presenterade en lösning som inte bara säkrade affären utan gav köparna den trygghet de behövde för att skriva under det bindande kontraktet utan ånger. Pedram lägger verkligen ner hela sin själ i sina objekt och håller dig ständigt uppdaterad. Vi ville ha den bästa mäklaren, och det var precis vad vi fick! Om vi någonsin behöver en mäklare igen, är valet självklart - det blir Pedram.

Tayfun rekommenderar mäklaren Pedram Ebad.
Nicole R.2 mån.
Sålde villa i Göteborg

Pedrams professionalism och hängivenhet ledde till en snabb och framgångsrik försäljning. Inom några dagar förhandlade han fram ett pris som överträffade våra förväntningar med nästan 400 k, innan huset ens hade kommit upp på Hemnet. Pedrams skicklighet och skarpa förhandlingsförmåga var avgörande, och vi är oerhört tacksamma för den fantastiska prestationen. Att hitta en mäklare så engagerad i sitt arbete och sina klienters situation är sällsynt. En riktig stjärna! Innan du bestämmer dig för vem som ska sälja din bostad, se till att ha pratat med Pedram först.

Nicole rekommenderar mäklaren Pedram Ebad.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17300+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Sörhallskajen 24436 57 GöteborgKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Närliggande mäklarkontor

Andra mäklarkontor i samma område.

Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare