MäklarOfferter
Björn Hedström
BetygStjärna5/5
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Björn är en målmedveten och tävlingsinriktad Dalmas som älskar fastighetsbranschen. En bostadsaffär är en utav livets största affärer och därav bör inte slumpen avgöra valet av fastighetsmäklare.
Björn lägger alltid ner sin själ i sina arbetsuppgifter och genomför de med stor passion och glädje.
Han är utbildad Bygg- och fastighetsekonom och Fastighetsmäklare vilket ger en bredare kunskap än de flesta andra fastighetsmäklarna på marknaden.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Björn Hedström, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Björn Hedström samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Björn säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Björn är en väldigt målmedveten människa som ständigt sätter upp nya mål. Han har jobbat inom branschen i tre år och har i nuläget siktet på årets rookie inom sin kedja. Björn arbetar med långa kundrelationer då han följer sina kunder under flera år och olika områden. Han värdesätter varje individ han kommer i kontakt med och försöker göra det allra bästa för just deras situation.
Han är en mycket strukturerad person som genomför varje arbetsuppgift med största noggrannhet vilket medför trygga affärer och höga slutpriser.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Via så många kanaler som möjligt. Bostadsannonsen lägga upp på Mäklarhuset hemsida, Hemnet m.fl. Björn marknadsför också mycket via sociala medier såsom Facebook och Instagram där han också har egna personliga profiler för att kunna sprida annonsen maximalt. Bortsett från annonseringen publicerar han även direkt ut till sitt spekulantregister i de områdena där han vet att han har färdiga intressenter.
Björn jobbar med sin egen professionella fotograf där de till varje objekt arbetar med video och drönarfilm för att marknadsföra objektet så bra som möjligt vilket inte många mäklarfirmor gör i dagsläget. Med professionella bilder, film och en noga bearbetad presentation har det aldrig hänt att Björns kunder blivit missnöjda med hans arbete.

Rekommendationer (6)

Björn Hedström har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 6 omdömen
Lars-Erik P.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Angered

Björn är en perfekt samarbetspartner. Vi kom i stort sett överens om alla detaljer före och vid försäljningen. Björns objektbeskrivning föll köparen i smaken och stämde väl överens med fakta. Fotograferingen blev superbra. Vi kan rekommendera Björn och Mäklarhuset till våra vänner!

Åsa S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Göteborg

Björn hade ett bra bemötande och höll oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen. Han jobbade väldigt hårt för att få det sålt!

Mattias N.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Krokslätt

Björn Hedström gjorde försäljningen på distans och han löste det väldigt bra. Allt han gjorde i försäljningsprocessen från början till slut var glasklart!

Lämna omdöme

Här mäklar Björn Hedström

Björn jobbar som mäklare i Mölndal.

Objekttyper

Björn förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Björn erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Björn

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Björn

Björn Hedström är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Erik Olsson Göteborg
Stjärna4,8/5
Erik Olsson GöteborgOdinsgatan 2, 411 03 GöteborgBrev mail@erikolsson.seTelefon 077 - 155 10 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare