GbgFast

GbgFast

5 av 5 i betyg
GbgFast

Vi på Gbgfast har tillsammans 70 års yrkeserfarenhet från runt 10 olika varumärken. Med detta som grund skapades vårt varumärke och kärleken till att erbjuda något exklusivt och modernt för våra kunder.

Gbgfast har skapat branschens modernaste verktyg, utanför traditionella
ramverk med sikte på absolut bäst betalt för din bostad.

GbgFast
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Bo Andersson mäklare
Bo Andersson

Jag har över 10års erfarenhet av bostadsförsäljningar i och runt Göteborg. Mina försäljningar består av lägenheter, villor, radhus och även har det hunnits med exklusiva hotell. Mitt fokus har alltid legat på att ge varje försäljning fullt fokus för jag vet att vi som fastighetsmäklare kan göra stor skillnad när det kommer till slutpriset. När du väljer mig kan du känna dig trygg med att du...

Mäklare Bo Andersson
Leif Andersson mäklare
Leif Andersson

Vågar påstå att jag är en engagerad mäklare med fokus på nöjdast kunder och bäst betalt. Jag får ungefär 50% av mina uppdrag genom rekommendation vilket jag är stolt över.

Mäklare Leif Andersson
Josef Jabarkhel mäklare
Josef Jabarkhel

Då jag älskar fastigheter i alla dess former tar jag mig an varje kund med stort engagemang oavsett om det handlar om förmedling av privatbostäder, nyproduktion eller transaktion och uthyrning av kommersiella fastigheter. För mig är varje affär unik och minst lika viktigt oavsett form eller storlek. Med min omfattande erfarenhet och kontaktnät kan jag garanterat hitta rätt kund till just ert...

Mäklare Josef Jabarkhel
Mäklarbild saknas
Michael Jungsén

Michael Jungsén är mäklare på GbgFast och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Näset, Styrsö, Tynnered och Älvsborg.

Mäklare Michael Jungsén

GbgFast
Storgatan 14
411 24 Göteborg

info@gbgfast.se

031 - 81 85 00

www.gbgfast.se

Är du kontorschef på GbgFast?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis