David Olsson, Mäklare på Erik Olsson Göteborg

David
Olsson
Mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Davids rekommendationer

Om David Olsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita David?

Grundstenen i min karriär har alltid varit att ha nöjda kunder. Därför är det jätteviktigt för mig att förstå samtliga av mina klienters individuella behov och helhjärtat jobba för att uppfylla detta. Genom att anlita mig så kommer du alltså stå i centrum av mitt fokus och efter avslutad affär så finns det bara ett utfall jag accepterar, att just du är nöjd med din bostadsförsäljning.

Vad skiljer David Olsson från andra mäklare?

Jag har vid ett flertal tillfällen vunnit utmärkelsen Nöjdast Kunder på Erik Olsson i Göteborg. Anledningen till detta anser jag själv vara mitt genuina intresse för individen som anlitat mig då det är en ära att få medverka vid i en bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Marknaden i Masthugget tycker jag är stark och spekulanternas intresset är fortfarande relativt högt. Området innefattar en rad olika byggnadstyper samt har goda kommunikationer gällande kollektivtrafiken. Närheten till Linné medför ett rikligt utbud på restauranger, slottsskogen ger dig natur/grönområden och du kommer heller inte ha långt till närmaste matbutik, gym, tandläkare eller sjukvård.

Hur marknadsför David sina bostadsförsäljningar?

Den marknadsföring jag lägger absolut störst vikt på är den marknadsföring jag som person kan påverka mest, mitt upparbetade kundregister. Genom att alltid uppdatera mitt eget register så har jag redan innan försäljningsstart en grupp spekulanter att vända mig till. Självklart använder jag mig också av de vanliga kanalerna så som Hemnet, m.fl. och många mer. Sen så använder jag mig dessutom av sociala medier så som Facebook, Instagram och Twitter. Marknadsföring i form av tryckta utskick ingår också i min tjänst.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-04-06.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
David säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
David erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

David Olsson
är mäklare på

Är du David Olsson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis