MäklarOfferter

Pedram Ebad

Toppmäklare på Ebad & Partners

Pedram Ebad
BetygStjärna4,9/5
Ebad & Partners

Jag lever för mitt jobb och gör allt för mina kunder. Mitt engagemang, min noggrannhet samt mitt sinne för detaljer är mina styrkor enligt mig själv. För en tävlingsmänniska som mig finns det inga andra alternativ än att ge 110 % och jobba hårt för att kunna erbjuda den bästa kvalitén till såväl säljare som köpare.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Pedram Ebad, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Pedram Ebad samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Pedram säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Mina kunder beskriver att mitt arbetssätt som kvalitetsfokuserat och en mäklare som gör det lilla extra. Målsättningen är att jobba mot att överträffa dina högt satta förväntningar så att du med stolthet kan rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. 2016 var jag den fjärde mest rekommenderade mäklare i landet. Du finner mig alltid tillgänglig, tidigt på morgonen till sena kvällar och jag är beredd att gå den extra milen för att vi skall få ut högsta möjliga pris!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi arbetar aktivt med att erbjuda de bästa marknadsplatserna och utvärderar ständigt nya lösningar för att attrahera fler köpare. Vi marknadsför din bostad på bland annat Hemnet.se, Facebook & Instagram och ebadpartners.se

Vi marknadsför även bostaden via sociala medier, där vi bland annat annonserar till utvalda målgrupper på Facebook & Instagram. Vi väljer noggrant ut var bostaden skall synas beroende på bostadens målgrupp. Vår marknadsavdelning anpassar annonsens uttryck och budskap. Vidare marknadsför vi bostaden genom utskick i form av Direktreklam.

Rekommendationer (40)

Pedram Ebad har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,9 / 5Baserat på 41 omdömen
Tobias B.1 v.
Sålde bostadsrätt i Gamlestaden

Pedram ordnade med en fantastisk bra försäljning. Han rekommenderas varmt!

Ulrika M.2 v.
Sålde bostadsrätt i Göteborg

Pedram sålde vår lägenhet på 4 veckor då vi var i en pressad situation av lägenheten med bilder var mycket tilltalande. Ärlig och rak lätt att samarbeta med varmt rekommendera. Ulrika och Jens

Kevin C.2 mån.
Sålde bostadsrätt i Göteborg

Pedram är en sann mäklarmagi!! Trots den utmanande marknaden med ett överflöd av liknande lägenheter i samma område, sticker han ut med sitt exceptionella driv och dedikation. Vi inledde vårt samarbete förra hösten, och trots de ekonomiska svårigheterna med flera räntehöjningar och inflation, har Pedram aldrig gett vika. Han arrangerade 18 visningar, ibland ensam, och trots mina stunder av stress och uppgivenhet lyckades han hålla energin uppe med en imponerande uthållighet. Medan andra mäklare kanske kastar in handduken när det blir tufft, visade Pedram att han kan öka tempot och kämpa vidare. Det är verkligen här man ser skillnaden mellan en vanlig mäklare och en mäklare av Pedrams kaliber. Rekommenderas starkt!

Daniel M.2 mån.
Sålde bostadsrätt i Göteborg

Pedram är ett fullblodsproffs och det märks så tydligt hur mycket han älskar sitt jobb. Jag hade mycket högt ställda förväntningar på min försäljning, något som han inlyssnande, tog till sig och respekterade. Efter endast en visning hade vi sålt min bostad till ett av det dyraste priserna inom föreningen! Pedram förmedlade min bostad till ofattbara 3,5 MKR efter en budgivning som ökade med flera hundra tusen - hatten av! Stylisten och fotografen, som han samarbetar med, skapade en imponerande presentation som lockade många till visningen som verkligen stack ut från mängden. Kommunikationen var på topp och gjorde att jag kände mig väl informerad och säker genom hela processen. Han är skicklig, inger ett stort förtroende och skötte budgivningen på sådant sätt att han både höll mig informerad och motiverade budgivarna att fortsätta buda. Tack för allt!

Lämna omdöme

Här mäklar Pedram Ebad

Pedram jobbar som mäklare i Göteborg, Lidköping, Kungälv, Lerum och Mölndal.

Objekttyper

Pedram förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Pedram erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Pedram

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Pedram

Pedram Ebad är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Ebad & Partners
Stjärna4,8/5
Ebad & PartnersSörhallskajen 24, 436 57 GöteborgBrev info@ebadpartners.seTelefon 031 - 711 00 10
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare