Helins

Helins

5 av 5 i betyg
Helins

Helins är en fristående mäklarfirma som sätter personlig service och engagemang i fokus.

Vi arbetar alla som fastighetsmäklare i Göteborg med omnejd och är uppdaterade med dom senaste försäljningspriserna i samtliga områden.

För dig som säljare eller köpare betyder det att du kan förvänta dig ett engagemang och en personlig servicenivå utöver det vanliga.

Vi följer ofta våra kunder genom flera av livets olika bostadsaffärer.
Vi månar om att du får en bra start i ditt nya hem och ett fint avslut i ditt gamla. Trygghet är ett viktigt ord för många – men för oss är det ett fundament. Det ingår och liksom omfamnar allt vi gör.

Helins
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Lars-Åke Helin mäklare
Lars-Åke Helin

Min erfarenhet och kunskap om bostadsmarknaden i Göteborg med omnejd är stor och en tillgång som jag erbjuder dig när just din bostad ska säljas. Jag lovar att du som säljare är mitt fokus och att du kommer bli nöjd med min tjänst och vara lyhörd för dina önskemål. Varje försäljning är unik och hos mig blir du aldrig en i mängden.

Mäklare Lars-Åke Helin
Christer Von Hauswolff mäklare
Christer Von Hauswolff

När jag har fullt upp trivs jag som bäst och då flyter ofta allt på som det ska. Ingen fastighetsaffär är den andra lik därför kommer jag alltid överens med dig som kund hur försäljningen av just din bostad ska gå till. Min målsättning är att skapa långsiktiga kundrelationer genom att erbjuda en kvalitetstjänst, där kvalité står för omtanke, kompetens och goda resultat för både säljare och...

Mäklare Christer Von Hauswolff
Göran Rosdalen mäklare
Göran Rosdalen

Ärlig, tydlig, och med lång erfarenhet. Inga problem med att sälja vare sig flott villa eller enkelt renoveringsobjekt uppdaterad information så man som säljare vet vad som händer hela tiden. Bra på att hjälpa tveksamma köpare, komma över till den sida där dom vill köpa. Du får även hem en staylist som tittar vad du själv kan göra för att få din lägenhet mer lättsåld, eller så anlitar du...

Mäklare Göran Rosdalen

Helins
Kungsgatan 4
411 19 Göteborg

larsake@helins.se

031 13 95 55

www.helins.se

Är du kontorschef på Helins?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis