Svenska Mäklarhuset Upplands Väsby

Svenska Mäklarhuset Upplands Väsby

Svenska Mäklarhuset Upplands Väsby

REKORDPRISER I UPPLANDS VÄSBY
Vi på Svenska Mäklarhuset i Upplands Väsby har som mål att alltid vara proffsiga och att alltid ge ett bra bemötande i vårt jobb som fastighetsmäklare. Vi vill att alla som kommer i kontakt med oss, oavsett i vilken del av processen, ska vilja anlita oss. Vi vill sticka ut då vi vet att konkurrensen är hård som fastighetsmäklare, så här gäller det att göra ett avtryck och den chansen får man bara en gång. Att alltid vara på tå och att se jobbet som mäklare som en livsstil är för oss en självklarhet. Detta resulterar ofta i rekordpriser och väldigt nöjda kunder!

NÖJDA KUNDER
Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare men det ger också väldigt mycket energi till den enskilde fastighetsmäklaren att göra ett riktigt bra jobb. Det är som en positiv spiral för oss, det ena ger det andra så att säga. Ju bättre vi blir desto fler nöjda kunder får vi och ju fler nöjda kunder vi har desto roligare blir vårt jobb här på bostadsmarknaden i Upplands Väsby. Vi älskar Upplands Väsby och vår målsättning är att Upplands Väsby skall älska oss och våra mäklare!

BOKA MÖTE MED OSS I UPPLANDS VÄSBY
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad i Upplands Väsby till ett bra pris, oavsett om du bor i lägenhet eller villa. Behöver du råd eller vill ha en skicklig mäklare vid din sida inför din försäljning eller bostadsköp? Det bästa vi vet är att få hjälpa till! När du bokar ett möte med någon av oss i Upplands Väsby så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering.

Kommunen är stor och spänner bland annat över dessa områden: Runby, Hagängen, Väsbyskogen, Apoteksskogen, Skälby, Brunnby-Vik, Vik, Lura, Ekeby, Fresta, Harby, Borgby, Grimsta, Bollstanäs, Bredden, Smedby, Ekebo, Karby, Harva, Edsby, Njursta, Prästgårdsmarken.

Våra mäklare

Anders Walldén mäklare
Anders Walldén

Förändring hör livet till. Att hjälpa människor att förändra sitt boende är mitt stora engagemang. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003. Innan dess arbetade jag som arkitekt i ett 20-tal år, mycket med just bostäder. Jag vill påstå, att jag kan hus och bostäder! Jag kan också sälja och förmedla bostäder. Sedan flera år tillbaka föreläser jag för mäklarstudenter om hus och bostäder...

Mäklare Anders Walldén

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Upplands Väsby.

Svenska Mäklarhuset Upplands Väsby
Nymärsta gränd 6
195 21 Märsta

upplandsvasby@smh.se

08-410 541 40

svenskamaklarhuset.se

Är du kontorschef på Svenska Mäklarhuset Upplands Väsby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis