MäklarOfferter

Michael Schlumpf

Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Michael Schlumpf
BetygStjärna4,5/5
Svenska Mäklarhuset

Den upprepade feedback mina kunder ger mig är: Bra på lyssna och förstå deras behov, kunnig, noggrann och lugn. Håller vad jag lovar och levererar toppresultat.

De potentiella köparna av din bostad får förtroende för mig genom att jag är lugn och trygg, ger dem relevanta svar på eventuella frågor och inte hetsar dem, utan låter deras beslut mogna fram som en konsekvens av att de känner sig inspirerade, hörda och välinformerade. Den tryggheten får dem att vilja betala mer för din bostad än de annars skulle göra.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Michael Schlumpf, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Michael Schlumpf samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Michael säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Min målsättning är att slå prisrekord i försäljningen av din bostad i jämförelse med bostadsrätter med likartade förutsättningar i din bostadsrättsförening och i ditt kvarter.

Min avsikt är att du ska vara så nöjd efter avslutad affär att du med glädje rekommenderar mig vidare till dina vänner och bekanta.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Inom Svenska Mäklarhuset vet vi att visningsbesöket i din lägenhet säljs in i bostadspresentationen och på nätet. Därför lägger vi extra stor vikt vid hur din bostad presenteras till målgruppen i vårt välfyllda spekulantregister och på de olika bostadssajterna.

Vi använder omsorgsfullt utvalda fotografer och samarbetar med dem för att visa din bostad och alla dess möjligheter från sin bästa sida. Vi går igenom din bostad tillsammans med dig och ger råd och stylingtips inför foto och visningar. Vi har också samarbeten med duktiga stylister ifall inredningen behöver förändras eller uppdateras för bästa möjliga resultat.

Vi har ett välfyllt kundregister med spekulanter som söker just den typ av bostad som du vill sälja. Vi matchar kontinuerligt bostaden mot målgruppen och skickar dem en länk till bostadspresentationen och inbjudan till visningar. Allt som oftast har vi redan en klar köpare till bostaden varför öppna visningar ofta inte är nödvändiga, även om det kan kännas skönt för dig som säljare att inventera hela marknaden för att med säkerhet veta att du fått ut så mycket som möjligt av din försäljning.

Din bostad exponeras på alla de stora bostadssajterna, i sociala medier som facebook och instagram direkt till målgruppen för din bostad. Din bostad exponeras även på en av fyra annonsplatser i Aftonbladet Bostadsboxen, vilken är Nordens mest besökta mobilsajt. Vi skickar direktmarknadsföring till boende i närheten av din bostad eftersom som steget till att köpa sin nästa bostad i närområdet är väldigt kort för den som redan trivs där. Din bostad exponeras självklart även i våra skyltfönster.

När målgruppen blivit informerad tar vårt hantverk vid; att vara bäst på visningar och uppföljning. Din bostads fördelar presenteras för alla gemensamt på visningarna och alla inbjuds att ställa eventuella frågor så att de kan få svar på dem direkt. Därefter följer vi upp med samtal till samtliga personer som besökt din visning. Detta är ett arbetssätt vi får väldigt fin feedback på från våra intressenter, budgivare och köpare.

Varmt välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering och presentation
Svenska Mäklarhusets mäklartjänst samt våra resultat i detalj.

Rekommendationer (2)

Michael Schlumpf har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Tore S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Michael skötte allt utmärkt. Såld innan visning!

Elias N.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Michael kändes trovärdig och realistisk. Försäljningen gick smidigt, allt bara flöt på. Riktigt nöjd med valet av mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Michael Schlumpf

Michael jobbar som mäklare Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Vasastan och Norrmalm.

Objekttyper

Michael förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus

Arvodestyper

Michael erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Michael

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Michael

Michael Schlumpf är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svenska Mäklarhuset Södermalm & Hammarby Sjöstad
Stjärna5/5
Svenska Mäklarhuset Södermalm & Hammarby SjöstadBastugatan 57, 118 25 StockholmBrev sodermalm@smh.seTelefon 08 - 640 71 00
Svenska Mäklarhuset Vasastan, Norrmalm, Östermalm & Gärdet
Stjärna4,5/5
Svenska Mäklarhuset Vasastan, Norrmalm, Östermalm & GärdetLinnégatan 17 C, 115 23 StockholmBrev vasastan@smh.seTelefon 08 - 122 125 20
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare