Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Michael Schlumpf, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Kungsholmen

Michael
Schlumpf
Mäklare på Svenska Mäklarhuset

5 av 5 i betyg

Om Michael Schlumpf

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Michael?

Den upprepade feedback mina kunder ger mig är: Bra på lyssna och förstå deras behov, kunnig, noggrann och lugn. Håller vad jag lovar och levererar toppresultat.

De potentiella köparna av din bostad får förtroende för mig genom att jag är lugn och trygg, ger dem relevanta svar på eventuella frågor och inte hetsar dem, utan låter deras beslut mogna fram som en konsekvens av att de känner sig inspirerade, hörda och välinformerade. Den tryggheten får dem att vilja betala mer för din bostad än de annars skulle göra.

Vad skiljer Michael Schlumpf från andra mäklare?

Min målsättning är att slå prisrekord i försäljningen av din bostad i jämförelse med bostadsrätter med likartade förutsättningar i din bostadsrättsförening och i ditt kvarter.

Min avsikt är att du ska vara så nöjd efter avslutad affär att du med glädje rekommenderar mig vidare till dina vänner och bekanta.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag älskar Kungsholmen för alla parker och grönska samt närheten till vattnet var man än befinner sig på ön, samtidigt som det är nära till city.

Att äga sin bostad på Kungsholmen och i övriga innerstan har över tiden alltid visat sig vara en god och trygg investering. Även om fluktuationer i prisbilden självklart har förekommit i perioder, liksom på alla andra marknader, så har vi en väldigt väl fungerande marknad i Stockholms innerstad. Detta gör att efterfrågan på bostadsrättslägenheter kontinuerligt är stor på Kungsholmen och i övriga innerstan.

Hur marknadsför Michael sina bostadsförsäljningar?

Inom Svenska Mäklarhuset vet vi att visningsbesöket i din lägenhet säljs in i bostadspresentationen och på nätet. Därför lägger vi extra stor vikt vid hur din bostad presenteras till målgruppen i vårt välfyllda spekulantregister och på de olika bostadssajterna.

Vi använder omsorgsfullt utvalda fotografer och samarbetar med dem för att visa din bostad och alla dess möjligheter från sin bästa sida. Vi går igenom din bostad tillsammans med dig och ger råd och stylingtips inför foto och visningar. Vi har också samarbeten med duktiga stylister ifall inredningen behöver förändras eller uppdateras för bästa möjliga resultat.

Vi har ett välfyllt kundregister med spekulanter som söker just den typ av bostad som du vill sälja. Vi matchar kontinuerligt bostaden mot målgruppen och skickar dem en länk till bostadspresentationen och inbjudan till visningar. Allt som oftast har vi redan en klar köpare till bostaden varför öppna visningar ofta inte är nödvändiga, även om det kan kännas skönt för dig som säljare att inventera hela marknaden för att med säkerhet veta att du fått ut så mycket som möjligt av din försäljning.

Din bostad exponeras på alla de stora bostadssajterna, i sociala medier som facebook och instagram direkt till målgruppen för din bostad. Din bostad exponeras även på en av fyra annonsplatser i Aftonbladet Bostadsboxen, vilken är Nordens mest besökta mobilsajt. Vi skickar direktmarknadsföring till boende i närheten av din bostad eftersom som steget till att köpa sin nästa bostad i närområdet är väldigt kort för den som redan trivs där. Din bostad exponeras självklart även i våra skyltfönster.

När målgruppen blivit informerad tar vårt hantverk vid; att vara bäst på visningar och uppföljning. Din bostads fördelar presenteras för alla gemensamt på visningarna och alla inbjuds att ställa eventuella frågor så att de kan få svar på dem direkt. Därefter följer vi upp med samtal till samtliga personer som besökt din visning. Detta är ett arbetssätt vi får väldigt fin feedback på från våra intressenter, budgivare och köpare.

Varmt välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering och presentation
Svenska Mäklarhusets mäklartjänst samt våra resultat i detalj.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-30.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Michael säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
På följande platser
Michael erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Michael Schlumpf
är mäklare på

Är du Michael Schlumpf?
Logga in och redigera din presentation här.