MäklarOfferter

Helena Nyman Hjern

Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Helena Nyman Hjern
BetygStjärna4,5/5
Svenska Mäklarhuset

Som mäklare arbetar jag alltid efter att kunna göra det där lilla extra och anpassa uppdraget efter varje objekt. Alla uppdrag och människor är olika vilket leder till att inte alla uppdrag kan genomföras på samma sätt. Jag arbetar alltid hårt för att underlätta och göra affären så smidig som möjligt för alla parter trots att det ibland kanske innebär några timmar extra på kontoret. Återkoppling, uppdatering och information är viktigt för mig då jag anser det underlätta affärens alla skeden. Lägger man lite mer tid innan annonsering samt på visning, så går oftast affären snabbare och enklare därefter – Samtidigt som alla parter känner sig säkrare och helt införstådda i processen.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Helena Nyman Hjern, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Helena Nyman Hjern samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Helena säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag fokuserar hellre på att göra ett färre antal jättebra affärer än att göra många halvbra! Under min tid som mäklare har det flesta uppdragen ingåtts efter att tidigare säljare rekommenderat mig vidare. Varje förmedling skräddarsys efter objektet för att nå ut till så många passande spekulanter som möjligt. Endast bokade visningar används för att visningsmaterial ska kunna förberedas bäst och visningsdeltagarna i lugn och ro ska kunna kika runt i bostaden. Som uppvuxen Trollhättetjej kan jag dessutom ge spekulanterna den där extra informationen om området och stadens guldklimpar vilket jag tycker är väldigt roligt att berätta om för den som är intresserad.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi på ERA jobbar för att anpassa marknadsföringen specifikt efter varje objekt – varje objekt är unikt på sitt sätt och tilltalar olika målgrupper, kunder osv. Jag använder mig av de traditionella kanalerna som Hemnet, men ni ser även våra annonser på exempelvis Aftonbladets app, tv-skärmar i området, Facebook och Instagram. Bostaden fotograferas av proffsfotografer från U-Town Media som både målar planritning, tar drönarfotografier och fotograferar. Önskas det där lilla extra erbjuder vi även möjligheten att fotografera bostaden i 3D som erbjuder spekulanterna möjligheten att ”gå runt” i bostaden och kolla sig omkring – Detta är vi unikt med i området! Önskar kunden någon ytterligare marknadskanal är jag alltid öppen för att se över möjligheter att även erbjuda efterfrågat.

Rekommendationer (3)

Helena Nyman Hjern har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Frank L.+6 mån.
Sålde villa i Trollhättan

Jag är 100% nöjd med Helena. Hon är en otroligt professionell och genuin mäklare som jag redan har rekommenderat vidare.

Annika F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Trollhättan

Helena var jätteduktig och lyckades på kort tid sälja, trots att tidigare mäklare inte lyckades och trots att marknaden är som den är. Hon får mina varmaste rekommendationer!

Lämna omdöme

Här mäklar Helena Nyman Hjern

Helena jobbar som mäklare i Trollhättan och Vänersborg.

Objekttyper

Helena förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Helena erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Helena

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Helena

Helena Nyman Hjern är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svenska Mäklarhuset Trollhättan
Stjärna4,7/5
Svenska Mäklarhuset TrollhättanTorggatan 1A, 461 34 TrollhättanBrev trollhattan@erasweden.comTelefon 0520 - 130 00
Svenska Mäklarhuset Vänersborg
Stjärna4,7/5
Svenska Mäklarhuset VänersborgNabbensbergsvägen 2, 462 40 VänersborgBrev vanersborg@erasweden.comTelefon 0521 - 128 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare