MäklarOfferter

Mina Rostvik

Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Mina Rostvik
BetygStjärna5/5
Svenska Mäklarhuset

Jag har en stark drivkraft och vilja vara bäst i det jag gör. Jag vill överträffa både säljare och köpares förväntningar och göra dem så pass nöjda att de anlitar mig nästa gång igen men också rekommenderar mig till sina nära och kära. Jag tror att det viktigaste med en lyckad försäljning är att vara lyhörd och förstå vad som är viktigt för kunden, varje försäljning är unik. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner en tillit och trygghet med mig som mäklare genom hela försäljningen.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Mina Rostvik, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Mina Rostvik samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mina säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag vill alltid det bästa för mina kunder, jag är mån om både mina säljare och köpare och vill att de ska känna att de kan fråga om vad som helst. En bostadsaffär är inte något man gör varje dag och det är mycket saker att tänka på. För mig är det därför viktigt att visa att jag finns där för att hjälpa till genom hela försäljningsprocessen och även när det är klart. Kanske flyttar du för första gången? Eller köper hus för första gången? Det är mycket att hålla ordning på då finns jag alltid tillgänglig för frågor och funderingar.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Tillsammans med dig anpassar vi marknadsföring av just din bostad så den blir optimal för just din försäljning. Självklart använder vi oss av relevanta kanalerna så som Hemnet samt digital annonsering via Schibsted media Group på Facebook och Instagram. för att få fler besökare på din annons och till visningen.

Rekommendationer (5)

Mina Rostvik har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 5 omdömen
Hanna B.5 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Jag är jättenöjd med Mina. Hon var alltid tillgänglig och superduktig på alla sätt. En trevlig och ihärdig mäklare som jobbade bra i en tuff marknad och lyckades sälja till ett bra pris.

Victoria E.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Mina ordnade med en jättesmidig försäljning. Hon var så lättsam, trevlig och glad hela tiden så man blev glad att höra från henne.

Stina B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Allt med Mina fungerade bra under försäljningsprocessen. Vi hade en god kontakt och hon var hjälpsam. Rekommenderar absolut henne vidare!

Bodil S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Vi var så jättenöjda med valet av att välja Mina som mäklare. Hon var korrekt och följde upp hela tiden och det kändes verkligen tryggt att anlita henne. Rekommenderar Mina vidare till andra säljare att anlita henne som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Mina Rostvik

Mina jobbar som mäklare i Uppsala.

Objekttyper

Mina förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Mina erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Mina

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Mina

Mina Rostvik är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Stjärna5/5
Svenska Mäklarhuset UppsalaRinggatan 22, 752 17 UppsalaBrev uppsala@smh.seTelefon 018 - 22 23 30
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare