Svenska Mäklarhuset Ängelholm & Båstad

Svenska Mäklarhuset Ängelholm & Båstad

5 av 5 i betyg
Svenska Mäklarhuset Ängelholm & Båstad

DIN MÄKLARE I ÄNGELHOLM
Vi kan allt om Ängelholm, inte bara marknadspriser, bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, mataffärer, kommunikationer och lite till. Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset i Ängelholm älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en mäklare. Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Hur lyckas vi med det? Jo, vi tränar mycket och vi är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja. På så sätt ligger vi alltid i framkant, vi utvecklar oss, kvalitetssäkrar vårt arbetssätt och ser till att hela tiden vara på tårna för dig som kund.

Testa oss gärna. Boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi bryr oss om dig, hör av dig till oss idag.

Svenska Mäklarhuset Ängelholm & Båstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anna Lundström mäklare
Anna Lundström

Mina kunder upplever mig som lyhörd och engagerad, påläst och målinriktad, med ett lättsamt sätt. Jag är född och uppvuxen på Bjärehalvön men är sedan flera år bosatt i centrala Ängelholm. Jag har därför en bred lokalkännedom som täcker hela Nordvästra Skåne. Jag har fötterna i myllan, skinn på näsan, huvudet på skaft och min främsta drivkraft ligger i den obeskrivliga känsla man får av nöjda...

Mäklare Anna Lundström
Fredrik Persson mäklare
Fredrik Persson

Jag är uppvuxen på Pomona i Ängelholm och studerade till fastighetsmäklare på Umeå universitet. Mina bästa egenskaper är att jag är lyhörd efter kundens behov och har bra byggtekniska kunskaper vilket uppskattas av mina kunder.

Mäklare Fredrik Persson
Mäklarbild saknas
Olof Ragnevad

Olof Ragnevad är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ängelholm, Hjärnarp, Munka-Ljungby, Strövelstorp och Vejbystrand.

Mäklare Olof Ragnevad

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Båstad och mäklare i Ängelholm.

Svenska Mäklarhuset Ängelholm & Båstad
Lärkgatan 3
26232 Ängelholm

angelholm@smh.se

46431302240

svenskamaklarhuset.se

Är du kontorschef på Svenska Mäklarhuset Ängelholm & Båstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis