Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svenska Mäklarhuset Västerås

Svenska Mäklarhuset Västerås

4,8 av 5 i betyg
Svenska Mäklarhuset Västerås

Vi hette tidigare PAX Fastighetsförmedling och våra mäklare har förmedlat över 10 000 bostäder i Västerås. En bostadsaffär är något av det största man kan uppleva under ett liv. Genom oss på SMH Västerås får du adekvat hjälp när du bestämt dig för att ta steget.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenska Mäklarhuset Västerås
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Tobias Nordesjö mäklare
Tobias Nordesjö

Med nästan 15 år i branschen som mäklare har jag en lång erfarenhet, vilket är tryggt för både köpare och säljare i en av sina större privata affärer. Jag försöker alltid vara tillgänglig och ger...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Tobias Nordesjö
Marie Fredriksson mäklare
Marie Fredriksson

Jag har är infödd Västeråsare och eftersom jag arbetat länge som fastighetsmäklare så har jag hunnit med att få mycket god kännedom om Västerås bostadsmarknad. Jag är noggrann, kunnig och målinriktad som person. Väljer Ni Svenska Mäklarhuset och mig som Er fastighetsmäklare väljer Ni ett starkt varumärke i kombination med en engagerad fastighetsmäklare.

Mäklare Marie Fredriksson
Gabriel Stener mäklare
Gabriel Stener

Mitt driv och engagemang får både säljare och köpare att känna en stor trygghet i en av sina största privatekonomiska affärer. Jag ger alltid mitt yttersta att det skall bli den bästa bostadsaffär en säljare och köpare får uppleva. Jag har är infödd Västeråsare och eftersom jag arbetat länge som fastighetsmäklare (12år) så har jag hunnit med att få mycket god kännedom om Västerås...

Mäklare Gabriel Stener
Jan Myrberg mäklare
Jan Myrberg

En fastighetsmäklare med lång erfarenhet av branschen och av Västerås - här är han född och här bor han med sin familj. Rutinen har gjort honom till en trygg part att ha med sig in i livets kanske viktigaste affär.

Mäklare Jan Myrberg
Fredrik Johansson mäklare
Fredrik Johansson

Jag ser mig som en trygg, lugn och professionell mäklare att ha med sig in i bostadsaffären. En affär som som för många är den största affären i livet. Att då vara en trygg punkt både för säljare och köpare tror jag uppskattas och känns bra för alla.

Mäklare Fredrik Johansson
Katarina Mungsgård mäklare
Katarina Mungsgård

Med mig som din mäklare får du en engagerad, dedikerad och envis partner i affären. Min ambition är att både du som säljare, och vår framtida köpare, ska välja mig även nästa gång det är dags för ett bostadsbyte.

Mäklare Katarina Mungsgård

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Västerås.

Svenska Mäklarhuset Västerås
Badhusgatan 7
72215 Västerås

vasteras@smh.se

021-10 19 00

Är du kontorschef på Svenska Mäklarhuset Västerås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.