Svenska Mäklarhuset Västerås

Svenska Mäklarhuset Västerås

4,7 av 5 i betyg
Svenska Mäklarhuset Västerås

Vi har förmedlat över 10 000 bostäder i Västerås

- PAX Fastighetsmäkleri Västerås -
Vi på PAX Fastighetsmäkleri har en djup erfarenhet av bostadsmarknaden i Västerås med omnejd. Ingen stadsdel eller bostadsområde är okänd för oss. Vi mäklare som jobbar på PAX har tillsammans över 150 års erfarenhet av att arbeta som fastighetsmäklare i Västerås

”SÄLJ DET KUNDEN VILL HA OCH LEVERERA DET KUNDEN BEHÖVER”
Olika bostäder har olika målgrupper och den ena affären är inte den andra lik, och det ser vi som självklart. Vi tar inga genvägar. Tillsammans med din fastighetsmäklare på PAX Fastighetsmäkleri tar vi fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Val av tidningar, digitala medier, postade utskick, styling - valen är dina. Ett lägre arvode för en bostad som kräver en smalare tjänst; en större investering för en bostad som kan vinna på bredare exponering.

Det blir en större utmaning för oss, men bättre och mer anpassat för dig. Och hur du än bygger ihop upplägget för din försäljning garanterar vi samma höga kvalitet på det grundläggande mäklararbetet. Resultatet blir vi båda nöjda med: en lyckad bostadsaffär. Vi tål en jämförelse.

Svenska Mäklarhuset Västerås
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Robin Myrberg mäklare
Robin Myrberg

Det som sammanfattar mig som fastighetsmäklare är mitt driv, positiva inställning och noggrannhet. Mitt mål är att leverera på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Jag kommer att ta hand om er bostadsförsäljning som om den vore min egen och nöjer mig inte förrän ni är nöjda!

Mäklare Robin Myrberg
Tobias Nordesjö mäklare
Tobias Nordesjö

Med nästan 15 år i branschen som mäklare har jag en lång erfarenhet, vilket är tryggt för både köpare och säljare i en av sina större privata affärer. Jag försöker alltid vara tillgänglig och ger givetvis mitt yttersta i varje moment.

Mäklare Tobias Nordesjö
Marie Fredriksson mäklare
Marie Fredriksson

Jag har är infödd Västeråsare och eftersom jag arbetat länge som fastighetsmäklare så har jag hunnit med att få mycket god kännedom om Västerås bostadsmarknad. Jag är noggrann, kunnig och målinriktad som person. Väljer Ni Svenska Mäklarhuset och mig som Er fastighetsmäklare väljer Ni ett starkt varumärke i kombination med en engagerad fastighetsmäklare.

Mäklare Marie Fredriksson
Gabriel Stener mäklare
Gabriel Stener

Mitt driv och engagemang får både säljare och köpare att känna en stor trygghet i en av sina största privatekonomiska affärer. Jag ger alltid mitt yttersta att det skall bli den bästa bostadsaffär en säljare och köpare får uppleva. Jag har är infödd Västeråsare och eftersom jag arbetat länge som fastighetsmäklare (12år) så har jag hunnit med att få mycket god kännedom om Västerås...

Mäklare Gabriel Stener
Kenneth Parkegren mäklare
Kenneth Parkegren

Statistik saknas, men efter 25 år som mäklare i Västerås kan jag vara mäklaren med flest återkommande kunder – genom åren har jag hjälpt många västeråsare från ett hem till ett annat, flera gånger om. Som infödd västeråsare har jag full koll på staden och omgivningarna.

Mäklare Kenneth Parkegren
Jan Myrberg mäklare
Jan Myrberg

En fastighetsmäklare med lång erfarenhet av branschen och av Västerås - här är han född och här bor han med sin familj. Rutinen har gjort honom till en trygg part att ha med sig in i livets kanske viktigaste affär.

Mäklare Jan Myrberg
Fredrik Johansson mäklare
Fredrik Johansson

Jag ser mig som en trygg, lugn och professionell mäklare att ha med sig in i bostadsaffären. En affär som som för många är den största affären i livet. Att då vara en trygg punkt både för säljare och köpare tror jag uppskattas och känns bra för alla.

Mäklare Fredrik Johansson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Västerås.

Svenska Mäklarhuset Västerås
Badhusgatan 7
72215 Västerås

vasteras@smh.se

021-10 19 00

svenskamaklarhuset.se

Är du kontorschef på Svenska Mäklarhuset Västerås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis