Svenska Mäklarhuset Solna

Svenska Mäklarhuset Solna

5 av 5 i betyg
Svenska Mäklarhuset Solna

Välkomna till oss på Svenska Mäklarhuset Solna. Vi har varit lokalt aktiva som mäklare i Solna sedan 1996 och har gjort bostadsaffärer i nästan alla bostadsrättsföreningar i kommunen. Alla vi som arbetar på Solnakontoret tycker att vi har världens roligaste jobb och vi strävar alltid efter att slå prisrekord, Vi vill vara det självklara valet av mäklare i Solna, både när du ska sälja din nuvarande bostad, men även när du är på jakt efter ditt drömhem.

Boka in ett möte med en av våra duktiga mäklare på Svenska Mäklarhuset Solna så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. Det viktigaste för oss är att du är nöjd. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. Vi bryr oss om dig. Hör av dig till oss i Solna idag!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenska Mäklarhuset Solna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Andreas Wahlgren mäklare
Andreas Wahlgren

Med bakgrund som entreprenör inom sälj- och byggbranschen har jag utvecklat en fingertoppskänsla för affärer. Jag vet att kunskap, förtroende och ett stort engagemang är vad som krävs för lyckad...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Andreas Wahlgren
Jessica Wikström mäklare
Jessica Wikström

Varje affär är unik och för mig är det väldigt viktigt med hög kvalitet, tillgänglighet och affärsmässighet för att nå vårt gemensamma mål att maximera slutpriset. Som mäklare är jag trygg, målmedveten och har ett stort kundfokus.

Mäklare Jessica Wikström
Joakim Wihlbäck mäklare
Joakim Wihlbäck

Mäklartjänsten ser mångt och mycket väldigt lika ut på pappret men jag tror starkt på att vi mäklare kan påverka försäljningen på många olika sätt. Det jag kan tillföra personligen till försäljningen är ett väldigt noggrant och personligt arbete med spekulanterna, alla spekulanter är olika och behöver bemötas i enlighet med vad de tycker är viktigt. Du får även tät återkoppling, extremt hårt...

Mäklare Joakim Wihlbäck
Linus Von Hofsten mäklare
Linus Von Hofsten

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Solna & Sundbyberg sedan 2004. Jag är utbildad till ekonom och fastighetsmäklare och sedan flera år är jag franchisetagare för Svenska Mäklarhuset i Solna och Sundbyberg. Min erfarenhet i kombination med att jag älskar mitt yrke gör mig till det den perfekta samarbetspartnern för dig. Tillsammans ska vi arbeta för en trygg affär med bästa möjliga betalt för...

Mäklare Linus Von Hofsten
Adam Bäckström mäklare
Adam Bäckström

Mig ska du anlita pga min gedigna erfarenhet och att jag alltid vet vilka knappar som jag ska trycka på för att få fram högsta möjliga slutpris!

Mäklare Adam Bäckström
Ebba Henriksson mäklare
Ebba Henriksson

Med service ut i fingertopparna värdesätter jag alltid att både säljare och köpare ska kunna känna sig trygga genom en sin bostadsaffär. Min drivkraft är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och ett stort engagemang. Jag är en energisk, driven och resultatinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder.

Mäklare Ebba Henriksson
Josefin Ruthman Lloyd mäklare
Josefin Ruthman Lloyd

Nyckeln för en riktigt lyckad bostadsförsäljning att ge en trygg och smidig process som är skräddarsydd efter just din/er situation för att nå högsta möjliga slutpris! Mitt främsta fokus är att alltid hålla en hög servicenivå som genererar i nöjda säljare och köpare. Jag är alltid tillgänglig och har en tydlig kommunikation genom hela processen. Du som kund ska alltid få svar på dina frågor och...

Mäklare Josefin Ruthman Lloyd
Erika Eriksson mäklare
Erika Eriksson

Min ambition är att du ska få högsta möjliga slutpris. Jag finns tillgänglig 24/7 och ser värdet med tid. Min tid och mitt engagemang läggs på att du som köpare kommer vara 100% nöjd genom hela processen. Med mig som din mäklare har du en mäklare som kommer göra det extra för att hitta rätt köpare för eran personliga förmedlingsplan som vi tillsammans kommit överens om med tider och priset!

Mäklare Erika Eriksson
Mäklarbild saknas
Urban Lovesand

Urban Lovesand är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Sundbyberg, Rissne, Ursvik och Ör.

Mäklare Urban Lovesand
Mäklarbild saknas
Hampus Häggström

Hampus Häggström är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden och Råsunda.

Mäklare Hampus Häggström

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Solna.

Svenska Mäklarhuset Solna
Råsundavägen 121
16950 Solna

solna@smh.se

08-83 05 50

Är du kontorschef på Svenska Mäklarhuset Solna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.