Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Svenska Mäklarhuset Uppsala

5 av 5 i betyg
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Svenska mäklarhuset i Uppsala har några av stadens mest erfarna och framgångsrika mäklare. Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi jobbar!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mina Rostvik mäklare
Mina Rostvik

Jag har en stark drivkraft och vilja vara bäst i det jag gör. Jag vill överträffa både säljare och köpares förväntningar och göra dem så pass nöjda att de anlitar mig nästa gång igen men också rekommenderar mig till sina nära och kära. Jag tror att det viktigaste med en lyckad försäljning är att vara lyhörd och förstå vad som är viktigt för kunden, varje försäljning är unik. För mig är det...

Mäklare Mina Rostvik
Jessica Gustafsson mäklare
Jessica Gustafsson

Jessica Gustafsson är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta.

Mäklare Jessica Gustafsson
Tomas Östlund mäklare
Tomas Östlund

Tomas Östlund är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Tomas Östlund
Maria Persson mäklare
Maria Persson

Maria Persson är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Maria Persson
Mäklarbild saknas
Emilio Silva

Emilio Silva är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Emilio Silva

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Uppsala.

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Ringgatan 22
75217 Uppsala

uppsala@smh.se

018-222 330

Är du kontorschef på Svenska Mäklarhuset Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.