Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Rikard Sölling, Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Rikard
Sölling
Mäklare på Svenska Mäklarhuset

5 av 5 i betyg

Om Rikard Sölling

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Rikard?

Jag är bosatt i Täby och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2007. Jag är franchisetagare för Täby & Vallentuna och arbetar som fastighetsmäklare & kontorschef för vårt kontor i Täby.

Som person är jag engagerad, lyhörd, noggrann och lägger stor vikt vid att mina kunder känner trygghet genom hela affären. Min största drivkraft för att lyckas i mäklarbranschen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Rekommendationer och återkommande kunder är för mig det främsta beviset på att jag verkligen kan min sak. Jag är nåbar hela tiden och håller er uppdaterade längs vägen.

Jag började min utbildning 2003 till fastighetsmäklare & civilekonom. Innan dess arbetade jag som hantverkare. Kontakta gärna mig oavsett om du går i sälj- eller köptankar så tar vi tillsammans fram ett upplägg som fungerar bäst för dig. Självklart bjuder jag på en kostnadsfri värdering av din bostad när vi ses.

Vad skiljer Rikard Sölling från andra mäklare?

Ger 100% i varje bostadsaffär med kontinuerliga återkoppling till dig som säljare. Lägger lika stor vikt på spekulanterna så att de får svar på alla sina frågor och känner trygghet i budgivningen. En spekulant som behandlas väl och får sina frågetecken utredda går generellt högre i en budgivning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Täby är en fantastik kommun att bo och leva i. Stort fint centrum, härliga naturområden och såklart Hägernäs Strand i direkt anslutning till havet. Detta i kombination med många nypoduktionsprojekt gör Täby till en attraktiv kommun att bo i.

Hur marknadsför Rikard sina bostadsförsäljningar?

Svenska Mäklarhuset erbjuder en bred marknadsföringsportfölj som bland annat innefattar matchning av de aktuella objekten mot vårt stora kundregister. Då jag säljer många bostäder i Täby så har vi många spekulanter i vårt kundregister.

Internetannonsering av objektet sker bl a via hemnet.se, bovision.se m.fl. samt på vår egen hemsida svenskamaklarhuset.se.

Annonsering sker även på sociala medier såsom Facebook och Instagram. För att er lägenhet skall visas upp från sin bästa sida och attrahera många spekulanter anlitar vi professionella fotografer till fotograferingen.

Av erfarenhet vet vi att grannar i ert område bör informeras om försäljningen så att de är medvetna om när det blir visningar men även så att de kan informera vänner som kan vara intresserade av att flytta till området. Av denna anledning sänder vi ut adresserade brev till boende i närområdet innan första visningen.

Vi sätter även upp Till salu-skyltar hos de banker vi samarbetar med och givetvis i våra välbesökta bobutik. Svenska Mäklarhuset har ca 30 st bobutiker runt om hela Stockholm.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-10-20.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Rikard säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Rikard erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Rikard Sölling
är mäklare på

Är du Rikard Sölling?
Logga in och redigera din presentation här.