Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svenska Mäklarhuset Vallentuna

Svenska Mäklarhuset Vallentuna

4,8 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Vi kan allt om Vallentuna, inte bara marknadspriser, bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, mataffärer, kommunikationer och lite till. Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset i Vallentuna älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en mäklare. Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Hur lyckas vi med det? Jo, vi tränar mycket och vi är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja. På så sätt ligger vi alltid i framkant, vi utvecklar oss, kvalitetssäkrar vårt arbetssätt och ser till att hela tiden vara på tårna för dig som kund.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenska Mäklarhuset Vallentuna
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Ida Bornesand mäklare
Ida Bornesand

Mitt jobb bygger på en ärlig dialog, stort engagemang och extrem noggrannhet vilket jag levererar med glädje. Jag älskar mitt jobb och är övertygad om att det påverkar resultatet! Mina tjänster ska...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Ida Bornesand
Sebastian Eriksson mäklare
Sebastian Eriksson

Jag vill förverkliga dina bostadsdrömmar genom att maximera dina möjligheter till bästa möjliga försäljning när du bestämt dig för att ändra din boendesituation.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Sebastian Eriksson
Fredrik Ulvestaf mäklare
Fredrik Ulvestaf

Den främsta anledningen till att du som säljare ska anlita just mig är för mitt otroliga engagemang och förmågan att jobba för det högsta möjliga slutpriset!

Mäklare Fredrik Ulvestaf
Sherwin Shokofan mäklare
Sherwin Shokofan

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta potentiella köpare som ser det unika och värdet av just din bostad, för att du som säljare ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Sherwin Shokofan
Rikard Sölling mäklare
Rikard Sölling

Jag är bosatt i Täby och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2007. Jag är franchisetagare för Täby & Vallentuna och arbetar som fastighetsmäklare & kontorschef för vårt kontor i Täby. Som person är jag engagerad, lyhörd, noggrann och lägger stor vikt vid att mina kunder känner trygghet genom hela affären. Min största drivkraft för att lyckas i mäklarbranschen är att alltid överträffa mina...

Mäklare Rikard Sölling
Rickard Bornesand mäklare
Rickard Bornesand

Jag gör det jag säger och ger alltid 100% för att överträffa min kunders förväntan. Det bästa kvittot på det är återkommande kunder och rekommendationer.

Mäklare Rickard Bornesand

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vallentuna.

Svenska Mäklarhuset Vallentuna
Skördevägen 2
18631 Vallentuna

vallentuna@smh.se

08-684 397 90

Är du kontorschef på Svenska Mäklarhuset Vallentuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.