MäklarOfferter

Louise Scholander

Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Louise Scholander
BetygStjärna4,5/5
Svenska Mäklarhuset

Efter över 12 år i mäklarbranschen, med flertalet diplom för flest försäljningar inom hela Sverige och Skåne, det senaste diplomet är årets ledare - detta måste det vara ett fint kvitto på att arbetet jag ger er, att det kommer vara utöver det vanliga. Är en utpräglad tävlingsmänniska sen min långa fotbollskarriär, som utspeglar mitt driv i yrket.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Louise Scholander, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Louise Scholander samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Louise säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har blivit utsedd till årets mäklare de senaste åren och min ambition är inte bara att få bostaden såld, utan att gång på gång överträffa mig själv och slå försäljningsrekord.
Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld, tryggt och till ett högt försäljningspris.
Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.svenskamaklarhuset.se, Hemnet, Facebook, Instagram och exponeras även för bostadssäljare på MäklarOfferter (bostadssäljare är ju kommande köpare). Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad.
Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.
Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Rekommendationer (4)

Louise Scholander har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 4 omdömen
Arbresha B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Ödåkra

Louise var väldigt tillgänglig och hon ville verkligen hjälpa oss på bästa möjliga vis. Hon var väldigt engagerad och kunnig. Allt var verkligen jätte positivt och hon värnade även om köparen, vilket jag tyckte var viktigt. Jag rekommenderar henne varmt, alla dagar i veckan.

Alexandra S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Helsingborg

Louise är en fantastisk mäklare! Hon är väldigt flexibel och bra på att lyssna, och hon bemöter folk på ett proffsigt sätt. Louise gav sig inte förrän hon verkligen lyckades och hon skötte försäljningen jättebra! Jag är väldigt nöjd med Louise!

Jacob I.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Helsingborg

Louise hade bra kännedom till fastigheten och jag kände mig trygg med henne. Hon var duktig på att uppdatera mig genom hela försäljningsprocessen, var engagerad i mötena och väldigt serviceinriktad.

Dzenana Z.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Helsingborg

Louise är uthållig och jobbar hårt. Är aldrig nöjd. Vi fick mest förtroende för Louise. Louise informerade oss hela tiden hur allt låg till via samtal och sms.

Lämna omdöme

Här mäklar Louise Scholander

Louise jobbar som mäklare i Helsingborg, Höganäs, Klippan, Svalöv, Åstorp och Bjuv.

Objekttyper

Louise förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Louise erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Louise

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Louise

Louise Scholander är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svenska Mäklarhuset Helsingborg, Höganäs & Bjuv
Stjärna4,7/5
Svenska Mäklarhuset Helsingborg, Höganäs & BjuvGrepgatan 44, 254 48 HelsingborgBrev helsingborg@smh.seTelefon 042 - 610 25 20
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare