MäklarOfferter

Hans Genter

Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Hans Genter
BetygStjärna4,5/5
Svenska Mäklarhuset

Jag ser det som en förmån att få arbeta med ett så mångfacetterat och intressant yrke. Det ger mig dessutom tillfredställelsen att hjälpa kunden genom (förmodligen) deras livs största affär. Jag startade som fastighetsmäklare 1997 och har sedan 2002 arbetat i Vällingby, Hässelby och Spånga området. Med min erfarenhet vill jag att mina kunder ska känna trygghet och få bäst betalt för sin bostad.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Hans Genter, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Hans Genter samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Hans säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Som mäklare jobbar jag mycket och nästan jämnt men när jag är ledig tillbringar jag helst tiden med mina tre barn och min familj i min villa i Vällingby. Oavsett om du tänker sälja nu eller så småningom, är du välkommen att höra av dig för att prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Från 2018 Fastighetsmäklare på Notar i Vällingby.
OBS! Säljer bostäder över hela Stockholm.
2016 - 2018 Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Vällingby.
2015 - 2016 Fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna i Vällingby.
2015 Registrering som Fastighetsmäklare för andra gången.
2002 - 2014 Fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Vällingby.
1997 - 2001 Fastighetsmäklare på kontor i Bromma och Vasastan.
1997 Registrering som Fastighetsmäklare för första gången.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring av bostaden

• Fotografering. Det visuella är mycket viktigt när man säljer sin bostad, därför anlitar vi på Notar alltid professionella fotografer.
• Internet. Alla våra objekt presenteras bland annat på de populära sajterna Hemnet m.fl, DN.se samt på Notars egen hemsida. (För Hemnet utgår separat kostnad).
• Digitala lösningar. Vi jobbar mycket med tekniska lösningar för att underlätta köpprocessen. Vi har exempelvis iPad på våra visningar för att enkelt kunna ta uppgifter från alla besökare. Bud kan läggas både via sms och epost.
• Annonser. Vi kan annonsera, ingår i pluspaketen, ut din bostad i DN Bostad. Med annons i DN Bostad når vi ca 480 000 läsare i Stockholmsregionen. Dessutom kommer alltid Notars sidor först bland bostadsannonserna, samt digitala annonser i Expressen, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, YouTube.
• Spekulantregister. Vi har ett gediget spekulantregister, både från ditt lokala område och från hela Storstockholm. På så sätt har vi störst chans att hitta spekulanten till just din bostad.
• DN.se, startsidan. Väljer du pluspaket annonserar vi din bostad på startsidan av DN.se. Här exponeras din bostad för ca 1.500.000 unika besökare varje vecka.
• DM och tryck. Din bostad kommer att annonseras ut via direktmarknadsföring till närområdet. Vi trycker även upp professionella prospekt som spekulanterna kan ta med sig hem efter visningen.
• Mediapaketet. Detta paket har endast ett fokus, att få fler spekulanter till din försäljning. Ingår i pluspaketen. Din bostad visas upp extra mycket på de webbsidor som gynnar din försäljning mest exempelvis Facebook, Instagram på sociala medier.
• Försprångspaketet. I detta paket proffs-fotograferar vi er bostad, inhämtar all information och sammanställer marknadsföringen av er bostad. Er bostad annonseras som kommande försäljning för att ladda flera köpare och möjlighet till tidiga bud. På det viset ligger ni steget före och ger er bostad den största möjligheten att säljas till ett mycket högt pris.
• Drönarvyer. Området kring din bostad är ofta lika viktig som bostaden själv. Med vyer över närområdet kan vi framhäva dess fördelar på ett helt nytt sätt.
• Film. Vi filmar er bostad invändigt med en så kallad bostadsfilm.

Rekommendationer (2)

Hans Genter har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Emil W.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Hässelby

Hans hade väldigt bra kunskap kring bostäder som vår och vi hade tidigare köpt bostad av honom och hade då fått en bra relation. Rekommenderar absolut Hans vidare!

Jan M.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Vällingby

Hans genomförde en bra försäljning åt oss, nöjda.

Lämna omdöme

Här mäklar Hans Genter

Hans jobbar som mäklare i Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Ekerö, Järfälla, Vällingby, Hässelby, Traneberg, Norra Ängby, Blackeberg m.fl.

Objekttyper

Hans förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Hans erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Hans

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Hans

Hans Genter är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svenska Mäklarhuset Vällingby, Hässelby & Spånga
Stjärna4,5/5
Svenska Mäklarhuset Vällingby, Hässelby & SpångaÅrevägen 25, 162 61 VällingbyBrev vallingby@smh.seTelefon 08 - 37 27 20
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare