MäklarOfferter

Alexandra Ekstrand

Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Alexandra Ekstrand
BetygStjärna4,5/5
Svenska Mäklarhuset

Sällan fattar vi sådana viktiga och avgörande beslut som vid köp och försäljning av bostad. Med mig som mäklare får du en genomtänkt plan, stort personligt engagemang och tydlig kommunikation från första möte till processens sista steg. Mitt största fokus genom vårt samarbete är att ge dig ett personligt bemötande samt en trygg och smidig process som resulterar i högsta möjliga slutpris!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Alexandra Ekstrand, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Alexandra Ekstrand samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Alexandra säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag är en av de mäklare som förmedlar flest bostäder i Hägersten/Liljeholmen vilket gör att jag har ett mycket brett kontaktnät av kunder som söker i området och känner till området väldigt väl.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag arbetar med proffsiga stylister och fotografer som lyfter fram lägenhetens fulla potential. Det är annonsen som ska övertyga spekulanten att komma på visning så styling och foto är en väldigt viktig del. När det kommer till marknadsföring så annonseras lägenheten på Hemnet m.fl, Svenska mäklarhusets hemsida och Bonytt. Framförallt som jag tidigare nämnde, har jag ständigt kontakt med spekulanter som letar i området vilka jag håller tät kontakt med och bollar mellan lägenheterna jag förmedlar vilket medför att lägenheter ofta säljs utanför den öppna marknaden helt utan annonsering.

Rekommendationer (3)

Alexandra Ekstrand har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Simon H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Hägersten

Vi var supernöjda med Alexandra. Hon var proffsig, trevlig och förtroendeingivande som mäklare. Allt var bara så toppen med henne och givetvis får hon bästa vitsord från oss.

Dario T.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Hägersten

Jag rekommenderar Alexandra Ekstrand som mäklare för hon var tillgänglig, professionell och trygg. Försäljningen skötte hon bra och jag blev nöjd!

Christer L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Aspudden

Alexandra skötte allting jättebra! Hon var trevlig, kunnig, och ställde alltid upp. Jag är jättenöjd och rekommenderar henne absolut som mäklare. Alexandra får 10 av 10!

Lämna omdöme

Här mäklar Alexandra Ekstrand

Alexandra jobbar som mäklare i Hägersten, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Västertorp, Hägerstensåsen, Solberga, Herrängen och Västberga.

Objekttyper

Alexandra förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Alexandra erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Alexandra

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Alexandra

Alexandra Ekstrand är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svenska Mäklarhuset Hägersten & Liljeholmen
Stjärna4,7/5
Svenska Mäklarhuset Hägersten & LiljeholmenTellusborgsvägen 69, 126 29 HägerstenBrev hagersten@smh.seTelefon 08 - 599 052 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare