MäklarOfferter

Jonas Dackman

Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Jonas Dackman
BetygStjärna4,5/5
Svenska Mäklarhuset

Jag är född och uppväxt i Märsta och har bott i Arenberga, Sätuna och Norrbacka områdena hela tiden. Jag har hela livet arbetat med försäljning eller taxi åkeri. Min bakgrund ger en vasst säljande mäklare med extremt bra lokal förankring och lokalkännedom utöver det vanliga. Mäklare sedan 2007 och ledamot i Mäklarsamfundet. Jag brinner för mitt jobb och älskar att hjälpa mina kunder till ett nytt boende. Jag har lång erfarenhet från förmedling av villa och bostadsrätter framförallt i Sigtuna Kommun och ger mig aldrig förrän jag har en nöjd köpare och en likaledes nöjd säljare.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Jonas Dackman, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Jonas Dackman samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Jonas säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Mitt ledord är "hur svårt kan det vara" med det i grunden ser jag alltid bara möjligheter och gör alltid det där lilla extra för att hjälpa kunden, även om det kanske inte finns med på en typisk arbetsbeskrivning. Jag ser alltid till människan och jobbar med att hjälpa människorna till ett för dem bättre boende.
Jag verkligen gillar läget när en affär ger lite extra utmaningar. Att vara mäklare är mer än livsstil än ett yrke. Jag har lång erfarenhet från förmedling av bostäder och hanterar en hästgård eller en fastighet med byggnader från 1700 -talet lika bra som en mindre lägenhet i samhället. På kontoret jobbar vi i team för att du alltid skall få bästa möjliga service.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi på Svenska Mäklarhuset särskiljer oss från konkurrenterna genom vår otroligt breda marknadsföring, vårt samarbete med stylist, samt vårt löfte om att vara bäst på visningar. Detta är vinnande faktorer för att nå ett högt slutpris. I vår marknadsföring ser vi till att synas överallt där köpare kan tänkas finnas. Förutom den traditionella marknadsföringen (lokaltidning, Hemnet osv.) syns vi även i hela Schibsteds nätverk (bl.a. Aftonbladet.se, tv.nu, letsdeal.se, svd.se m.m.) samt i sociala medier (Facebook och Instagram). För att få till fina bilder till annonseringen jobbar vi med vår stylist som förbereder fastigheten innan fotografering. Bilder som ser trevliga ut genererar fler intressenter och möjligheten till välbesökta visningar. Vårt vinnande koncept när det gäller visningar är att vi alltid är två fastighetsmäklare på visningarna samt att vi jobbar med en aktiv försäljning av bostaden. Detta skapar en trygghet hos spekulanterna som leder till att de känner sig bekväma med att lägga bud. Vi lämnar helt enkelt inget åt slumpen och det finns ingenting som en konkurrent kan göra som inte vi kan göra lika bra eller bättre.

Rekommendationer (2)

Jonas Dackman har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Mustafa A.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Märsta

Jonas var snabb, saklig och objektiv. Jag är nöjd med valet av mäklare!

Agneta B.+6 mån.
Sålde villa i Sigtuna

Jonas ingav ett bra förtroende och hade bra lokalkännedom. Han följde alltid upp och informerade oss. Vi är nöjda!

Lämna omdöme

Här mäklar Jonas Dackman

Jonas jobbar som mäklare i Upplands Väsby och Sigtuna.

Objekttyper

Jonas förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Jonas erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Jonas

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Jonas

Jonas Dackman är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svenska Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Upplands Väsby
Stjärna4,5/5
Svenska Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Upplands VäsbyNymärsta Gränd 6 2tr, 195 21 MärstaBrev sigtuna@smh.seTelefon 08 - 591 140 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare