MäklarOfferter

Svenska Mäklarhuset Lidingö

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Svenska Mäklarhuset Lidingö.

Svenska Mäklarhuset Lidingö
BetygStjärna5/5
Mäklare4
Svenska Mäklarhuset

Vi kan Lidingö och älskar vår ö. Alla våra mäklare både bor och jobbar här. Det gör att vi inte bara känner till marknadspriser på bostadsrätter, radhus och villor, bostadsområden och bostadsrättsföreningar utan också alla smultronställen på ön, vilka skolor som finns, var du fikar, tränar, handlar, plockar svamp och mycket mer. Det gör att vi kan förmedla en äkta känsla av att bo på Lidingö och ge köparna rätt information.

Vi älskar vårt jobb och arbetar stenhårt för att göra våra kunder nöjda. Vi gör allt och lite till för att du som kund ska känna dig trygg och bli nöjd genom hela processen, både som köpare och säljare. Hur lyckas vi med det? Förutom att vi älskar vårt jobb så tränar vi mycket och är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja. På så sätt ligger vi alltid i framkant, utvecklar oss och kvalitetssäkrar vårt arbetssätt.

Boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig till bästa möjliga affär den dagen du ska sälja. Är du på jakt efter en ny bostad kan du också anlita oss som köpcoach, så hjälper vi dig med stöd och råd i din köpprocess. Självklart bjuder vi på en kostnadsfri värdering!

Vi bryr oss om dig och din bostadsaffär!

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Svenska Mäklarhuset Lidingö, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Svenska Mäklarhuset Lidingö samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (4)

Mäklare som jobbar på Svenska Mäklarhuset Lidingö.

Annika Hedman
Annika HedmanBrevannika.hedman@smh.seTelefon073 - 920 62 09
Stjärna5/5
Sara Danielsson
Sara DanielssonBrevsara.danielsson@smh.seTelefon070 - 583 60 18
Stjärna5/5
Paul Nashat
Paul NashatBrevpaul.nashat@smh.seTelefon073 - 868 11 78
Ellen LundstedtBrevellen.lundstedt@smh.seTelefon070 - 971 11 04
Stjärna4,5/5

Rekommendationer (20)

Svenska Mäklarhuset Lidingös mäklare har fått 20 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna5 / 5 baserat på 20 omdömen.

Madeleine S.4 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Ellen är en superbra och vass mäklare som jag är otroligt nöjd med. Trevlig, engagerad och följde upp precis allt. En mäklare som tar för sig och samlar upp alla spekulanter på visningarna. Toppmäklare som jag varmt vill rekommendera.

Madeleine rekommenderar mäklaren Ellen Lundstedt.
Elisabeth N.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Gärdet

Annika var supertrevlig, engagerad, intresserad och tillmötesgående. Hon var förtroendegivande och satte sig in i försäljningen.

Elisabeth rekommenderar mäklaren Annika Hedman.
Annika B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Lidingö

Sara är helt fantastisk på alla sätt. Sålde till ett fantastiskt pris innan visning.

Annika rekommenderar mäklaren Sara Danielsson.
Henning T.+6 mån.
Sålde radhus/parhus på Lidingö

Jag kan varmt rekommendera Annika som tog hand om min försäljning. Annika hade en god kännedom på området med en god kundkrets. Jag uppskattar att hon var realistisk under försäljningen och jag är väldigt nöjd.

Henning rekommenderar mäklaren Annika Hedman.
Mirsad B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Lidingö

Vi upplevde Annika som engagerad och jag kände mig inte bara som en kund utan vi fick också en personlig kontakt. Hon kändes mänsklig vilket vi tyckte var bra och det får inte heller glömmas att hon både var trevlig och framåt. Rekommenderar gärna Annika vidare!

Mirsad rekommenderar mäklaren Annika Hedman.
Marie A.+6 mån.
Sålde radhus/parhus på Lidingö

Sara förklarade processen på ett tydligt sätt och jag upplevde henne som bra under hela försäljningen. Affären gick smidigt och jag rekommenderar henne vidare som mäklare!

Marie rekommenderar mäklaren Sara Danielsson.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17300+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Skärsätra Torg181 60 LidingöKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare