Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svenska Mäklarhuset Kungsholmen

Svenska Mäklarhuset Kungsholmen

5 av 5 i betyg
Svenska Mäklarhuset Kungsholmen

Vi kan allt om Kungsholmen, inte bara marknadspriser, bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också restaurangutbud, nöjen, idrott, mataffärer, kommunikationer och lite till. Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset Kungsholmen älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en mäklare. Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Hur lyckas vi med det? Jo, vi tränar mycket och vi är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap inom vår kedja. På så sätt ligger vi alltid i framkant, vi utvecklar oss, kvalitetssäkrar vårt arbetssätt och ser till att hela tiden vara på tårna för dig som kund.

Testa oss gärna. Boka in ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till rekordpris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi bryr oss om dig, hör av dig till oss idag.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenska Mäklarhuset Kungsholmen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Michael Schlumpf mäklare
Michael Schlumpf

Den upprepade feedback mina kunder ger mig är: Bra på lyssna och förstå deras behov, kunnig, noggrann och lugn. Håller vad jag lovar och levererar toppresultat. De potentiella köparna av din bostad får förtroende för mig genom att jag är lugn och trygg, ger dem relevanta svar på eventuella frågor och inte hetsar dem, utan låter deras beslut mogna fram som en konsekvens av att de känner sig...

Mäklare Michael Schlumpf
Anna Noziglia mäklare
Anna Noziglia

Med Anna som mäklare får du en person som trivs med högt tempo och kunder med höga förväntningar. Hon är en välutbildad ekonom med tidigare karriär inom marknadsföring i mode- och inredningsbranschen som har goda kontakter inom media, foto och styling och som älskar sitt jobb. Anna har erfarenhet av förmedling av alla typer av bostäder i hela innerstan, från trevliga lyor till stora våningar och...

Mäklare Anna Noziglia
Paul Nashat mäklare
Paul Nashat

LYHÖRD, ÖDMJUK OCH ERFAREN En lyckad affär sker först när alla inblandade parter är nöjda. Detta kräver en god människokännedom och en skicklig förhandlingsförmåga. Min klients önskemål och intresse kommer alltid att vara i fokus. Med mitt engagemang och erfarenheter inom mäkleriet kommer vi att uppnå framgångsrika affärer tillsammans. Vi ses!

Mäklare Paul Nashat
Mäklarbild saknas
Ebba Litzén

Ebba Litzén är mäklare på Svenska Mäklarhuset i Essingen, Fredhäll, Gärdet, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Norrmalm, Stadshagen, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Ebba Litzén
Mäklarbild saknas
Anders Westerlind

Anders Westerlind är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Gärdet, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Anders Westerlind

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Kungsholmen.

Svenska Mäklarhuset Kungsholmen
Kungsholmstorg 4
11221 Stockholm

kungsholmen@smh.se

08-652 62 00

Är du kontorschef på Svenska Mäklarhuset Kungsholmen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.