Ida Bornesand, Mäklare på Svenska Mäklarhuset
Toppmäklare

Ida
Bornesand
Mäklare på Svenska Mäklarhuset

5 av 5 i betyg
Visa Idas rekommendationer

Om Ida Bornesand

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ida?

Mitt jobb bygger på en ärlig dialog, stort engagemang och extrem noggrannhet vilket jag levererar med glädje. Jag älskar mitt jobb och är övertygad om att det påverkar resultatet! Mina tjänster ska alltid hålla högsta kvalité och den största vinsten för mig är att bli rekommenderad av mina kunder och ses som ett naturligt förstaval vid nästa försäljning.

Vad skiljer Ida Bornesand från andra mäklare?

Jag går in helhjärtat och ger alltid 100%.

Topp 3 mest rekommendationer Valletuna Q4

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi är lokala mäklare och vi arbetar bara i närområdet. Att jag dessutom bor i samma område som jag jobbar gör att jag har koll på allt från bostadspriser till smultronställen. Jag vet vilket dagis som ligger närmast, vilken gångväg som är snabbast och vilken löprunda som har finast utsikt. Allt det där viktiga som gör just ditt hem så värdefullt att bo i.

Hur marknadsför Ida sina bostadsförsäljningar?

Svenska Mäklarhuset erbjuder en bred marknadsföringsportfölj som bland annat innefattar matchning av de aktuella objekten mot vårt stora kundregister.

Internetannonsering av objektet sker bl a via hemnet.se, hittahem.se, bovision.se, dn.se samt på vår egen hemsida svenskamaklarhuset.se.

Vi visar alla våra bostäder på Aftonbladet.se.

Annonsering sker även på sociala medier såsom Facebook och Instagram. För att er bostad skall visas upp från sin bästa sida och attrahera många spekulanter anlitar vi professionella fotografer till fotograferingen.

Av erfarenhet vet vi att grannar i ert område bör informeras om försäljningen så att de är medvetna om när det blir visningar men även så att de kan informera vänner som kan vara intresserade av att flytta till området. Av denna anledning sänder vi ut adresserade brev till boende i närområdet innan första visningen.

Vi sätter även upp Till salu-skyltar hos de banker vi samarbetar med och givetvis i våra välbesökta bobutik. Svenska Mäklarhuset har 28 st bobutiker runt om hela Stockholm och Uppsala.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Ida säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Täby
 • Vallentuna
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Ida erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ida Bornesand
är mäklare på

Är du Ida Bornesand?
Logga in och redigera din presentation här.