Erik Olsson Västra Hamnen

Erik Olsson Västra Hamnen

3,7 av 5 i betyg
Erik Olsson Västra Hamnen

Våra mäklare i Skåne hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste 10 åren.
Vi förstår att en bostadsaffär är en av livets största affärer. Vi vill att det även ska bli en av livets bästa. På Erik Olsson har vi de senaste nio åren gett våra kunder bäst betalt jämfört med genomsnittet och är idag marknadsledande i Västra Hamnen och hela Malmö. Hör av dig till våra kunniga mäklare om du planerar att köpa eller sälja din bostad i Västra Hamnen/Dockan.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Västra Hamnen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Natalie Diko mäklare
Natalie Diko

Med min erfarenhet och stora passion för mäklaryrket strävar jag ständigt efter att hålla en hög kvalitet, överträffa dina förväntningar och se till att skapa en långvarig relation. Hög service och god kommunikation är primärt för mig för att kunna följa upp ärenden där du som säljare ständigt har inblick i det pågående arbetet, om just din bostad. Parallellt besitter jag ett stort kontaktnät...

Mäklare Natalie Diko
Joakim Johansson mäklare
Joakim Johansson

Som person är jag extremt målmedveten, resultatinriktat och ger allt för att leverera en service i världsklass för mina kunder. Med 12 års erfarenhet av försäljning, ledarskap och företagande har jag applicerat dem absolut viktigaste bitarna in i mäklarbranschen för att kunna få ut det bästa slutpriset i försäljningen.

Mäklare Joakim Johansson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Västra Hamnen.

Erik Olsson Västra Hamnen
Regementsgatan 15
217 53 Malmö

mail@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Västra Hamnen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.