Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erik Olsson Malmö

Erik Olsson Malmö

4,8 av 5 i betyg
Erik Olsson Malmö

Undrar du hur vi lyckats bli marknadsledande i Malmö? På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste tio åren.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Malmö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Emma Nilsson mäklare
Emma Nilsson

Jag håller vad jag lovar och har alltid högt ställda mål, egenskaper jag själv hade värdesatt som säljare. Målet är nöjda kunder och kvalitet under hela processen!

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Emma Nilsson
Anna Danielsson mäklare
Anna Danielsson

För att vara en framgångsrik fastighetsmäklare är jag övertygad om att du måste göra det till din livsstil. Det finns inget för mig som heter att inte vara tillgänglig. Jag lever genom mitt yrke och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Anna Danielsson
Sandra Kalamar mäklare
Sandra Kalamar

Genuint engagemang, drivkraft och lyhördhet är några av de egenskaper som jag är övertygad om krävs för att du som kund ska bli nöjd med ditt livs största affär. Dessa egenskaper finner du naturligt...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Sandra Kalamar
Max Lexert mäklare
Max Lexert

För en lyckad bostadsaffär är jag övertygad om att första steget är att ta hjälp av en mäklare som är redo att ge det lilla extra. Valet av mäklare är inte bara viktigt för dig som säljare. Ni väljer...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Max Lexert
Isabelle Ekstrand mäklare
Isabelle Ekstrand

För att jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar genom att vid varje försäljning vara driven, engagerad, tillgänglig och påläst.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Isabelle Ekstrand
Marina Nilsson mäklare
Marina Nilsson

Min förmåga att köpare och säljare känner sig trygga genom hela försäljningsprocessen, leder till nöjda kunder och höga slutpriser.

Mäklare Marina Nilsson
Malin Thelander mäklare
Malin Thelander

Jag har jobbat som mäklare i 7 år och har varit topp 10 bäst presterande mäklare i Malmö flera år i rad. Dit har jag nått för att jag vid varje enskild affär gett 100% för att maximera slutpriset.

Mäklare Malin Thelander
Johanna Mjöfors mäklare
Johanna Mjöfors

Jag håller vad jag lovar och har alltid högt ställda mål!

Mäklare Johanna Mjöfors
Majlinda Halimi mäklare
Majlinda Halimi

Jag har sålt flest bostäder i Södra Innerstaden och är därför ett välkänt ansikte för både de som bor och letar i området. Detta ger trygga spekulanter vilket leder till högst slutpriser.

Mäklare Majlinda Halimi
Martin Arup mäklare
Martin Arup

Tack vare min långa erfarenhet inom branschen har jag stort kontaktnät i hela Malmö/Lund regionen. År efter år finns jag med på topplistorna över såväl antal försäljningar som nöjda kunder. Mycket tack vare min idrottsbakgrund så är jag aldrig nöjd förrän jag överträffat mina kunders förväntningar. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Mäklare Martin Arup
Maja Ristic Johnsson mäklare
Maja Ristic Johnsson

Jag bor i mitt område och har ett stort kontaktnät just här.

Mäklare Maja Ristic Johnsson
Vincent Haghighi mäklare
Vincent Haghighi

Har sedan 2013 aktivt arbetat i samma område. Har genom åren bibehållit högsta kundnöjdhet, första placering på antal sålda och högsta slutpriser. Mycket bra lokalkänndedom och kan föreningarna och dispositionen av lägenheterna ut och in.

Mäklare Vincent Haghighi
Agneta Chong mäklare
Agneta Chong

Jag har arbetat som mäklare sedan 2007 och har lång erfarenhet när det kommer till att få ut det högsta slutpriset för just din bostad. Jag är känd för att prestera på topp och att överträffa dina förväntningar. Vill du ha en duktig, engagerad mäklare som lyssnar på just dina behov och som kan leverera det högsta slutpriset så ska du anlita mig.

Mäklare Agneta Chong
Izabela Lipinska mäklare
Izabela Lipinska

Jag jobbar som fokusmäklare vilket innebär att jag har väldigt bra koll på Söderkulla, det förmedla jag till spekulanterna. Det i kombination med en stark mäklartjänst leder till högst slutpriser för dig som säljare.

Mäklare Izabela Lipinska
Mikaela Romner mäklare
Mikaela Romner

Mitt arbete präglas av tillit och stort personligt engagemang. Jag är lyhörd och skapar en strategi som är anpassad för just din bostadsförsäljning tillsammans med dina önskemål och behov. Mitt mål är att Du som kund ska känna dig så trygg som möjligt under hela processens gång. Därför är tydlighet och god kommunikation mellan mig och dig något jag värdesätter högt under alla steg. Jag...

Mäklare Mikaela Romner
Veton Kolgjini mäklare
Veton Kolgjini

Valet av mäklare när man säljer sin bostad ska vara högsta prioritet. Det är viktigt att välja en mäklare som är målmedveten och engagerar sig maximalt för att ni ska få en smidig och lyckad affär. Med mina 15 års erfarenheter av försäljning och min extremt goda lokalkännedom är jag den mäklaren. Jag kommer göra allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt och att du ska få igenom ditt livs...

Mäklare Veton Kolgjini
Jan Sturesson-Rodrigues mäklare
Jan Sturesson-Rodrigues

För mig är det av stor vikt att ha god områdeskännedom. Jag har specifikt fokusområde där jag satt mig in viktiga frågor som skolor, fritidssysselsättning, kommunikation, parkering, trygghet och mycket mer. Jag arbetar ofta med befintligt kundregister utöver den traditionella marknadsföringen för att hitta fler spekulanter till varje objekt. Detta leder ofta till fler budgivare och ett högre...

Mäklare Jan Sturesson-Rodrigues
Emmeli Ryd mäklare
Emmeli Ryd

Med ett brinnande intresse för mäkleriet är mitt mål är att landa trygga affärer för både köpare och säljare. Jag är examinerad företagsekonom och har tidigare varit verksam inom bank. Min prioritet är att alltid sätta mina kunden i första hand. Jag har en hög arbetsmoral, och strävar alltid efter att uppnå nya höjder när det gäller såväl rekordpriser som kundnöjdhet. Genom mitt stora engagemang...

Mäklare Emmeli Ryd
Paulo Orantes mäklare
Paulo Orantes

Att byta bostad är en av livets största affärer, och med noggrannhet, tillgänglighet och engagemang blir det min uppgift att göra det till ditt livs bästa affär. Jag är fullt övertygad om att nyckeln till en lyckad bostadsaffär är att jag i egenskap av er mäklare verkligen lyssnar på alla parters behov och önskemål och utifrån detta syr ihop affären!

Mäklare Paulo Orantes
Labinot Krasniqi mäklare
Labinot Krasniqi

Jag är en väldigt förtroendeingivande mäklare där jag skapar trygghet hos uppdragsgivare och spekulanter. Detta gör jag genom att erbjuda kunderna hög servicegrad, ständig tillgänglighet och att jag är väl påläst, vilket leder till höga slutpriser för mina uppdragsgivare.

Mäklare Labinot Krasniqi
Sadir Ali mäklare
Sadir Ali

För de flesta är en bostadsaffär den största affären i livet och genom mitt kundfokus och professionella approach gör jag allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med din affär. Jag är född och uppvuxen i Malmö, vilket gör att jag har en god lokalkännedom och ett brett kontaktnät, vilket i sin tur är till stor fördel vid varje försäljning. Med en sjuårig bakgrund inom service- och...

Mäklare Sadir Ali
Veronika Oskarsson mäklare
Veronika Oskarsson

Hög kundnöjdhet är det jag brinner som mest för i min yrkesroll. Mina tidigare kunder har upplevt mig som engagerad, nytänkande och framåtlutad. Jag strävar efter högsta möjliga slutpris och är säker på att vägen dit är beroende av ett gott samarbete. Med god tillgänglighet, bred kunskap om bostadsmarknaden och ett exemplariskt register av spekulanter tar vi oss till nya nivåer tillsammans.

Mäklare Veronika Oskarsson
Therese Franzén mäklare
Therese Franzén

Genom lång erfarenhet som fastighetsmäklare hjälper jag säljare i hela Malmö och Vellinge att göra sin livs bästa bostadsförändring. Jag brinner för att möta nya människor och att se alla glada och nöjda säljare lämna över nycklarna till en minst lika nöjd köpare. Mitt mål är att fortsätta ge mina kunder bäst betalt under många år framöver!

Mäklare Therese Franzén
Ellie Knutsson Olsrup mäklare
Ellie Knutsson Olsrup

Min ambition är att med helhjärtat engagemang och noggrannhet vägleda dig genom ditt livs kanske viktigaste affär. Jag motiveras av att alltid prestera mitt allra yttersta i varje moment för att kunna optimera försäljningen efter dina önskemål och ge dig det bästa slutresultatet. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare får du full fokus och en trygg hand vid varje steg.

Mäklare Ellie Knutsson Olsrup
Frida Nordeborg mäklare
Frida Nordeborg

Med stort fokus på mina kunders önskemål och behov arbetar jag för att också skapa en trygg försäljning för både köpare och säljare. För att optimera förutsättningarna och nå högsta möjliga slutpris krävs en tjänst av högsta kvalitet med en driven mäklare som alltid presterar sitt yttersta hela vägen från start till mål

Mäklare Frida Nordeborg
Emilia Susnjevic mäklare
Emilia Susnjevic

För dem flesta är bostadsaffären en av livets största affärer. För att livets största affär även skall bli livets bästa är jag övertygad om att val av fastighetsmäklare är avgörande. En framgångsrik bostadsaffär kräver en fastighetsmäklare som är engagerad, påläst och driven samt anpassningsbar utefter kundens behov. Förutom att presentera ett slutpris som är utöver säljarens önskan är mitt mål...

Mäklare Emilia Susnjevic
Samer El-Haj mäklare
Samer El-Haj

Jag tror på långsiktiga relationer och har som ambition att varje kund tveklöst ska kunna rekommendera mig vidare till vänner, familj och grannar.

Mäklare Samer El-Haj
Elin Bengtsson mäklare
Elin Bengtsson

Jag är en oerhört engagerad mäklare som står bredvid dig genom hela försäljningen. För mig är det viktigt att alla moment blir rätt och noggrant utförda från början för att du som bostadssäljare ska få en problemfri försäljning.

Mäklare Elin Bengtsson
Gustaf Hafström mäklare
Gustaf Hafström

Jag tror att tydlighet och öppenhet genom hela försäljningsprocessen samt ett strategiskt tankesätt resulterar i nöjdare kunder och högre slutpriser. Genom det arbetssätt och de metoder jag arbetar efter, samt teamet med kollegor bakom varje försäljning kan jag tillsammans med mina kunder nå de höga mål vi siktar efter och min tävlingsinstinkt får mig alltid att sikta högre.

Mäklare Gustaf Hafström
Daniel Bokhari Friberg mäklare
Daniel Bokhari Friberg

Jag vet vad som krävs för att ge dig som säljare de bästa möjliga förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär, med fokus på högst slutpris och att du ska känna dig trygg genom hela resan. Med mitt driv, strukturerade arbetssätt samt förmågan att ha hantera alla olika typer av människor är jag övertygad om att vårt samarbete kommer att bli mer än lyckat.

Mäklare Daniel Bokhari Friberg
Nicole Svensson mäklare
Nicole Svensson

Min styrka sitter i att observera värdefulla detaljer och prestera framgångsrika resultat. Med bakgrund som elitidrottare, tror jag på hårt arbete och viljan att uppnå sitt mål. En bostadsaffär är en av de största affärerna vi gör i livet och varje affär är unik. Nyckeln till en framgångsrik bostadsaffär är att anlita en driven fastighetsmäklare som är engagerad, ärlig och lyhörd. Därför finns...

Mäklare Nicole Svensson
Malin Klevstig mäklare
Malin Klevstig

Jag ger alltid 100% i varje affär och vill alltid att du ska vara helt nöjd, med både service och slutpris.

Mäklare Malin Klevstig
Malin Van Ekström-Ahlby mäklare
Malin Van Ekström-Ahlby

För en lyckad bostadsaffär krävs det en mäklare som ger det lilla extra för sina kunder, någon som kan tänka utanför boxen och överträffa samtligas förväntningar. Ingen affär är den andra lik och det krävs att jag som mäklare anpassar mig, något som även gör vardagen omväxlande. Med mitt driv och engagemang, tillsammans med den högkvalitativa byrån som Erik Olsson är, ser jag till att maximera...

Mäklare Malin Van Ekström-Ahlby
Andreas P Andersson mäklare
Andreas P Andersson

Andreas P Andersson är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter.

Mäklare Andreas P Andersson
Mäklarbild saknas
Oscar Guedra

Jag strävar alltid efter att tillgodose mina kunders önskemål i form av höga slutpriser, god service och en trygghet genom hela affären. Med 6 år i branschen så har jag god kunskap om marknaden och vet vad kunderna vill ha och förvantar sig vid ett bostadsköp.

Mäklare Oscar Guedra
Mäklarbild saknas
Johan Bergengren

Johan Bergengren är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fosie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Lomma, Malmö Centrum, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Johan Bergengren
Mäklarbild saknas
Silva Curraj

Silva Curraj är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, villor i Burlöv, Fosie, Husie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Skurup och Södra Innerstaden.

Mäklare Silva Curraj
Mäklarbild saknas
Era Shabani

Era Shabani är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Hyllie, Malmö Centrum och Rosengård.

Mäklare Era Shabani
Mäklarbild saknas
Konrad Hättmark

Konrad Hättmark är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Eslöv, Fosie, Husie, Höör, Kävlinge, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Södra Sandby, Trelleborg, Tuna, Vellinge och Västra Innerstaden.

Mäklare Konrad Hättmark
Mäklarbild saknas
Ludwig Delin

Ludwig Delin är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Burlöv, Fosie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Sjöbo, Skurup, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Ludwig Delin
Mäklarbild saknas
Ibrahim Hawilo

Ibrahim Hawilo är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie.

Mäklare Ibrahim Hawilo
Mäklarbild saknas
Evelina Linder

Evelina Linder är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Burlöv, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Evelina Linder
Mäklarbild saknas
Kevin Livingstone

Kevin Livingstone är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Skurup, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Kevin Livingstone

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Malmö.

Erik Olsson Malmö
Södra Förstadsgatan 34
Malmö

mail@erikolsson.se

0771-551000

Är du kontorschef på Erik Olsson Malmö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.