Erik Olsson Nyköping

Erik Olsson Nyköping

5 av 5 i betyg
Erik Olsson Nyköping

Våra mäklare i Nyköping och Oxelösund hjälper dig till en lyckad bostadsaffär!
Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad.
Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Våra mäklare har lång erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Nyköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Amanda Dahlgren mäklare
Amanda Dahlgren

Jag är en fastighetsmäklare - men inte som alla andra! Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2015 och mig finner ni gång på gång på flertalet olika topplistor för högst omsättning, antal...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Amanda Dahlgren
Therese Thunström mäklare
Therese Thunström

När du anlitar mig får du mer energi, personligare service och snabbare avslut. Och det bästa av allt, vi har kul på vägen. Jag har stor erfarenhet av professionell försäljning och marknadsföring,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Therese Thunström
Jessica Larsson mäklare
Jessica Larsson

Mitt engagemang i varje affär är unikt. Jag är uppvuxen i en sportfamilj med tävlingshjärna från barnsben vilket skapar ett driv inom mig. Inte bara ett driv för att göra en snabb försäljning till rekordpris - jag har ytterligare ett driv att genom en kvalitativ tjänst med fokus på trygghet för parterna överträffa mina säljares förväntningar och på så sätt skapa kundnöjdhet på en ny nivå. Jag...

Mäklare Jessica Larsson
Josefin Norelius mäklare
Josefin Norelius

Jag brinner för att hjälpa människor därför jobbar jag hårt för att uppfylla just dina förväntningar och krav så att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med din försäljning.

Mäklare Josefin Norelius
Niclas Persson mäklare
Niclas Persson

Jag tror på alla objekt jag får in, det handlar bara om vilken strategi du skall lägga. En grundlig behovsanalys och tydlighet kommer man långt på. Arvodet är inte avgörande kring valet av mäklare utan det viktigaste för mig har alltid varit att du som säljare ska bli så nöjd efter försäljningen att du alltid ska kunna rekommendera mig vidare till din granne, vän, bekant eller kollega.

Mäklare Niclas Persson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Nyköping.

Erik Olsson Nyköping
Fruängsgatan 22
61132 Nyköping

mail@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Nyköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.