Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Karin Lekander, Mäklare på Erik Olsson Lund

Karin
Lekander
Mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Karin Lekander

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Karin?

Genuint engagemang, drivkraft och lyhördhet är några av de egenskaper som krävs för att du som kund ska bli nöjd med ditt livs största affär. Dessa egenskaper finner du naturligt hos mig tillsammans med en passion för mitt jobb utöver det vanliga. Jag lägger även stort värde kring att ständigt hålla en hög aktivitet, vilket även visar sig i den höga tillgängligheten hos mig. För mig är det av största vikt att alltid anstränga mig till det yttersta och målet är att överträffa mina kunders förväntningar samt ge bästa tänkbara service.

Vad skiljer Karin Lekander från andra mäklare?

Jag ser möjligheterna i varje unik bostadsaffär och jag lägger högt värde vid att alltid jobba hårt för att leverera högsta möjliga bostadspris. Som mäklare är jag professionell, påläst och lyhörd och ser till vad som behövs för just dig och din situation. Jag skräddarsyr utefter det min tjänst med ett upplägg som ger dig bäst betalt för din bostad. Jag ser till att både du som säljare, men även köparen leds genom hela försäljningsprocessen med största trygghet. Min ambition är alltid att mina kunder ska bli så nöjda så att de faktiskt kan rekommendera mig vidare till vänner, familj och bekanta!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

För mig är det underbart att få jobba i området man vuxit upp i och jag har en särskild förkärlek för Lund. Tack vare detta har jag stor lokalkännedom och mycket bra koll på alla guldkorn som finns i staden. Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i Lund sedan 2013 känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Det är naturligtvis av största vikt att man har en mäklare som är expert på den lokala marknaden för att få en riktigt lyckad bostadsaffär.

Hur marknadsför Karin sina bostadsförsäljningar?

Jag gör all marknadsföring som krävs för att nå ut till många spekulanter och kunna få ett så högt pris som möjligt. Fördelen med att välja Erik Olsson är att vi noggrant studerat hur vi når olika målgrupper och har den senaste, mest effektiva marknadsföringen i kombination med traditionella kanaler.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-08-31.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Karin säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Karin erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
KARINS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Karin Lekander
är mäklare på

Är du Karin Lekander?
Logga in och redigera din presentation här.