Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erik Olsson Kalmar

Erik Olsson Kalmar

5 av 5 i betyg
Erik Olsson Kalmar

Fastighetsmäklare i Kalmar med omnejd.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Kalmar
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Felix Hasselberg mäklare
Felix Hasselberg

Social, driven och organiserad är några utav Felix mest framstående personlighetsdrag, något som karakteriserar honom både som fastighetsmäklare och människa. Att skapa goda relationer och nöjda kunder är väldigt viktigt för göteborgaren. Anlitar du Felix som din mäklare är planering, tydlighet och stenhårt arbete viktiga ledord för samarbetet.

Mäklare Felix Hasselberg
Andreas Jonasson mäklare
Andreas Jonasson

Gediget intresse att hjälpa mina kunder att nå deras mål med försäljningen. Jag har arbetat som villamäklare i Kalmar sedan 2009 och skaffat mig bra erfarenhet. Välkommen att kontakta mig!

Mäklare Andreas Jonasson
Patrik Forsgren mäklare
Patrik Forsgren

En bostadsaffär gör man väldigt sällan och när det är dags för dig att flytta så är det viktigt med en mäklare du kan lita på. Jag följer gärna mina kunder från dag ett när de börjar fundera på att byta boende till slutmålet. Alla kunder är unika och jag kommer att vara personligt engagerad i din bostadsaffär hela vägen! Min främsta prioritet är att du som kund som ska känna dig trygg under...

Mäklare Patrik Forsgren
Pål Pettersson mäklare
Pål Pettersson

Min uppgift är att göra din livs största affär till ditt livs bästa. Jag är övertygad om att nyckeln till en framgångsrik bostadsaffär är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och som har ett starkt varumärke i ryggen. Detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig, så att du som kund kan...

Mäklare Pål Pettersson
Katrin Franander mäklare
Katrin Franander

Katrin Franander är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Kalmar, Hagby, Halltorp, Ljungbyholm, Läckeby, Påryd, Rockneby, Småland, Trekanten och Vassmolösa.

Mäklare Katrin Franander
Mäklarbild saknas
Mia Alnerud

Mia Alnerud är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus i Kalmar, Hagby, Halltorp, Ljungbyholm, Läckeby, Påryd, Rockneby, Småland, Trekanten och Vassmolösa.

Mäklare Mia Alnerud
Mäklarbild saknas
Christoffer Edh

Christoffer Edh är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus i Kalmar, Hagby, Halltorp, Ljungbyholm, Läckeby, Påryd, Rockneby, Småland, Trekanten och Vassmolösa.

Mäklare Christoffer Edh
Mäklarbild saknas
Evelina Duned

Evelina Duned är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling i Kalmar, Hagby, Halltorp, Ljungbyholm, Läckeby, Påryd, Rockneby, Småland, Trekanten och Vassmolösa.

Mäklare Evelina Duned

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kalmar.

Erik Olsson Kalmar
Kaggensgatan 28
39232 Kalmar

mail@erikolsson.se

0480 98 93 51

Är du kontorschef på Erik Olsson Kalmar?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.