Julia Laitinen, Mäklare på Erik Olsson Solna

Julia Laitinen Mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Julia?

Det är viktigt för mig att alltid skapa en strukturerad, trygg och personlig bostadsaffär då jag vill bygga långsiktiga relationer och ge er bäst betalt. Jag älskar mitt jobb och kommer ge allt jag har och lite till för att ert livs största affär också ska bli ert livs bästa!

Vad skiljer Julia Laitinen från andra mäklare?

Som mäklare värdesätter jag att vara delaktig genom hela min kunds process, från start till mål. En personlig relation, tillgänglighet och stort engagemang är för mig nyckeln till ett fantastiskt samarbete. Jag drivs av att ständigt överträffa mina kunders förväntningar och detta gör jag genom att leverera en trygg tjänst med hög kvalitet. Jag vill inte bara att du ska göra en bra försäljning eller ett bra köp, utan att du ska göra en fantastisk försäljning och ett tryggt köp.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bergshamra är ett omtyckt område, men framförallt älskat av dess boende. Har man en gång flyttat till Bergshamra är det svårt att tänka sig att bo någon annanstans. I Bergshamra får man det bästa av två världar med närhet till både fina promenadstråk längs vattnet och lummiga grönområden, samtidigt som Stockholms puls endast ligger minuter bort med tunnelbanan. Att ha allt detta samlat i ett område är unikt, vilket gör att många väljer att flytta inom Bergshamra istället för att röra sig mot andra områden. Enligt mig är detta ett kvitto på hur väl Bergshamras boende trivs, att man tycker att Bergshamra är det bästa valet!

Hur marknadsför Julia sina bostadsförsäljningar?

Vi på Erik Olsson tror starkt på att vara lokala, vilket vi i Bergshamra är med en marknadsandel om cirka 39 %. Detta gör att vår marknadsföring också blir lokal. Utskick i brevlådan, skyltning, annonsering och digital marknadsföring är en självklarhet för oss. Det som gör mig unik är att jag marknadsför mina bostäder genom mitt lokala engagemang. Att med brinnande intresse dela ut kaffe vid tunnelbanan på morgonen, sponsra IFK Bergshamra vid olika evenemang, medverka och bidra på föreningars städdagar samt att med fokus och energi visa bostäder i 4 timmar varje söndag bygger en känsla av igenkänning, trygghet och lokalkännedom!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-12.

JULIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
JULIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Julia Laitinen har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Julia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Julia

JULIA JOBBAR PÅ

Är du Julia Laitinen?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis