Erik Olsson Örebro

Erik Olsson Örebro

4,9 av 5 i betyg
Erik Olsson Örebro

Våra mäklare i Örebro hjälper dig till en lyckad affär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade Erik Olsson-metod där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Örebro
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Beatrice Henriksson mäklare
Beatrice Henriksson

Min kämpaglöd och passion för mötet med nya människor är det som driver mig i mitt arbete som fastighetsmäklare. Med fokus på detaljer vill jag utgå från varje persons enskilda behov. Målet är att alltid genomföra framgångsrika försäljningar där både köpare och säljare känner sig nöjda. Hårt arbete och målmedvetenhet är nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär!

Mäklare Beatrice Henriksson
Karl-Albin Larsson mäklare
Karl-Albin Larsson

Kunnig, Tillgänglig, Professionell

Mäklare Karl-Albin Larsson
Lee Lemelius mäklare
Lee Lemelius

Jag gjorde min första bostadsaffär redan 2004 sen dess är jag fast. Jag älskar att träffa folk och göra det bästa för dem. Det viktigaste för mig är att det blir så bra som möjligt för både köpare och säljare. Även att de spekulanter jag träffar på genom ska vara så nöjda som möjligt. Mitt arbete som fastighetsmäklare innebär möten med många olika människor med vitt skilda erfarenheter, vilket...

Mäklare Lee Lemelius
Alexander Sjönvall mäklare
Alexander Sjönvall

Engagerad, driven och trygg! I varje försäljning är mitt mål att alltid överträffa kundens förväntningar och att det i sin tur ska leda till rekommendationer. Att mina kunder efter varje försäljning ska känna sig mer än nöjda, att helt enkelt vara supernöjda och välja att rekommendera mig till alla som behöver hjälp eller kommer att behöva hjälp utav en fastighetsmäklare!

Mäklare Alexander Sjönvall
Sofia Hjertqvist mäklare
Sofia Hjertqvist

Varje uppdrag är unikt, därför är det för mig en självklarhet att behandla varje bostadsaffär individuellt och efter just de behov och önskemål som efterfrågas. Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig. Detta för att du som kund ska känna dig trygg genom hela affären.

Mäklare Sofia Hjertqvist
Mikael Pettersson mäklare
Mikael Pettersson

Engagerad, Hängiven, Målmedveten.

Mäklare Mikael Pettersson
Fredrik Sevelin mäklare
Fredrik Sevelin

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i 15 år. Erfarenheten jag samlat på mig genom åren är ovärderlig för mina säljare och köpare.

Mäklare Fredrik Sevelin
Heléne Nordin Lagerträd mäklare
Heléne Nordin Lagerträd

Jag har arbetat som mäklare sedan 2009 och älskar mitt jobb! Jag uppskattar kundkontakterna och utmaningen i att ingen försäljning är den andra lik. Genom goda förberedelser, ett engagerat och fokuserat arbetssätt jobbar jag för att leverera bästa möjliga slutpris i varje förmedling. Mina kunder beskriver mig som driven, positiv, påläst och lättillgänglig för frågor, vilket skapar en trygghet...

Mäklare Heléne Nordin Lagerträd
Mäklarbild saknas
Carin Liedström

Carin Liedström är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Lekeberg, Fjugesta, Mullhyttan, Örebro, Brevens Bruk, Dyltabruk, Ervalla, Garphyttan, Glanshammar, Kilsmo, Odensbacken, Stora Mellösa och Vintrosa.

Mäklare Carin Liedström

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Örebro.

Erik Olsson Örebro
Stortorget 4
702 11 Örebro

orebro@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Örebro?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.