Joakim Fastberg, Mäklare på Erik Olsson Karlstad

Joakim
Fastberg
Mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 av 5 i betyg
Visa Joakims rekommendationer

Om Joakim Fastberg

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Joakim?

Ett äkta engagemang från mig som mäklare är en självklarhet då byte av bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att förverkliga dina bostadsdrömmar och göra det till ditt livs affär.

Jag har 7 års erfarenhet inom fastighetsmäkleri och en bred kunskap som ger mig förutsättningarna att ge dig rätt råd i rätt läge för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda.

Som person är jag driven, resultatinriktad och alltid med glimten i ögat. Jag lägger stor vikt vid nöjda kunder och är övertygad om att nyckeln till att just Din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att ta hjälp av en mäklare som har fokus på dina behov men också köparens behov. En köpare som känner sig trygg och nöjd kommer betala mer än en köpare som känner sig osäker.

Vill ni ha en mäklare som får riktigt bra betalt för sina bostäder och ger bästa möjliga service?

Kontakta mig i så fall på 070-961 96 32 eller joakim.fastberg@erikolsson.se

Vad skiljer Joakim Fastberg från andra mäklare?

Jag jobbar hårt och lovar att göra allt för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till högsta möjliga slutpris. Detta tillsammans med de verktyg vi har på Erik Olsson skapar de bästa förutsättningarna för att vi tillsammans ska förverkliga dina bostadsdrömmar!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat 7 år som fastighetsmäklare i Karlstad, staden där jag är uppväxt känner jag till stadens alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur när det är till alla skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Joakim sina bostadsförsäljningar?

Så mycket som möjligt. Syns man inte finns man inte och detta gäller även bostäder. I ett stort utbud av bostäder så gäller det att sticka ut lite extra med sin bostad. I en marknad där "alla" mäklare jobbar på samma vis är det inte svårt att sticka ut men många som inte förstår vikten av det.

Nyckeln till framgång ligger i förberedelserna av bostaden. Sedan sker annonsering på vår hemsida www.erikolsson.se, Hemnet, spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt blir meddelade om just din bostad.

Ett annat viktigt verktyg som vi på Erik Olsson är unika med är EO Digital. Ett marknadsföringsverktyg där vi kommer ut med annons även i sociala medier. Hör gärna av er till mig så berättar jag mer!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Joakim säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Hammarö
 • Karlstad
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Joakim erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Joakim Fastberg
är mäklare på

Är du Joakim Fastberg?
Logga in och redigera din presentation här.