Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erik Olsson Kungsbacka

Erik Olsson Kungsbacka

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Våra mäklare i Västra Göteborg hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Kungsbacka
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Christopher Nilsson mäklare
Christopher Nilsson

En bostadsaffär är en av de absolut största affärerna du kommer att göra i ditt liv, därför är valet av mäklare särskilt viktigt. Jag kommer alltid att finnas tillgänglig och varje enskild affär är för mig av högsta prioritet och den känslan och förtroende ska alla mina kunder känna när dom anlitar mig.

Mäklare Christopher Nilsson
Fredrik Hartman mäklare
Fredrik Hartman

En tävlingsinriktad och engagerad mäklare som vill överprestera i allt och aldrig viker ner sig. En bostadsaffär är en av de absolut största och viktigaste händelserna i ditt liv och jag kommer att se till att den också blir den absolut bästa. Mitt mål är att hjälpa dig att få en så trygg och smidig bostadsaffär från start till mål och såklart det absolut högsta slutpriset på din bostad. Det...

Mäklare Fredrik Hartman
Johanna Stenbäck mäklare
Johanna Stenbäck

Johanna Stenbäck är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborg centrum, Västkusten, Kungsbacka, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Onsala, Särö, Vallda och Åsa.

Mäklare Johanna Stenbäck
Mäklarbild saknas
Anna Åkesson

Anna Åkesson är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Kungsbacka, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Anna Åkesson
Mäklarbild saknas
Pontus Kähr

Pontus Kähr är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Annedal, Askim, Backa, Bergsjön, Biskopsgården, Björkekärr, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Karl Johan, Göteborgs Oskar Fredrik, Göteborgs Sankt Pauli, Göteborgs Vasa, Haga, Härlanda, Härryda, Högsbo, Johanneberg, Kortedala,...

Mäklare Pontus Kähr

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kungsbacka.

Erik Olsson Kungsbacka
Krogabäcksvägen 18
43653 Hovås

mail@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Kungsbacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.