Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Emma Sollert, Mäklare på Erik Olsson Södertälje
Toppmäklare

Emma
Sollert
Mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Emma Sollert

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emma?

Jag är en driven och ambitiös mäklare med ett stort engagemang och en god känsla för detaljer. Jag lägger stor vikt vid att guida och hjälpa dig som säljare genom hela försäljningsprocessen och strävar alltid efter att ge mina kunder den bästa kundupplevelsen. Jag är född, uppväxt och bosatt i Södertälje där jag är verksam som mäklare, så jag har stor lokalkännedom och brinner för den lokala marknaden. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig med din bostadsförsäljning!

Vad skiljer Emma Sollert från andra mäklare?

Jag har ett otroligt engagemang för mina försäljningar och kunder och finns alltid tillgänglig på sms och telefon. Jag brinner för att ge alla mina kunder en trygg och personlig process där de kan känna ett stort förtroende för mig och får bästa möjliga upplevelse av försäljningsprocessen, som jag själv vet är en otroligt stressig och nervös process.

Hur marknadsför Emma sina bostadsförsäljningar?

Den viktigaste marknadsföringskanalen i mitt arbete är självklart Hemnet. Sedan marknadsför jag mina annonser på vår hemsida www.lansfast.se/sodertalje i skyltfönsterna på vårt kontor i centrala Södertälje samt mot vårt spekulantregister, med bland annat tidigare visningsdeltagare.

Något som särskiljer mig från andra mäklare i marknadsföringen är att jag lägger stor vikt även på sociala medier, där jag publicerar din bostad både på Facebook och Instagram, under flera delar i hela försäljningsprocessen. Jag delar med mig från både fotograferingar, visningar och sålda objekt, så att köparna får en levande och aktuell upplevelse av bostaden. Genom att använda både traditionella och mer moderna marknadsföringskanaler når jag ut med din bostad till alla målgrupper och därmed ökar chansen att hitta den rätta köparen.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-11-22.

Emma säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
På följande platser
Emma erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Emma Sollert
är mäklare på

Är du Emma Sollert?
Logga in och redigera din presentation här.