Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erik Olsson Nacka & Älta

Erik Olsson Nacka & Älta

5 av 5 i betyg
Erik Olsson Nacka & Älta

Våra mäklare i Nacka hjälper dig att få bäst betalt. hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste tio åren.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Nacka & Älta
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Carl Sikali mäklare
Carl Sikali

Mitt måtto är att du ska byta boende, men aldrig mäklare. Med mer än 20 års erfarenhet av försäljning och service så har jag fått en fingertoppskänsla för människors behov. Du kan känna dig trygg i att jag med stort engagemang och målmedvetenhet kommer göra mitt yttersta för att din bostadsaffär ska bli den bästa och alltid finnas tillgänglig för dig. Min arbetsfilosofi är blod, svett och...

Mäklare Carl Sikali
Christopher Grandin mäklare
Christopher Grandin

Jag är rätt mäklare för dig som har höga förväntningar och vill göra en trygg affär. Min strävan är att alltid hitta den bästa lösningen för dig och därför är varje samarbete unikt. Min förmåga att anpassa mig tillsammans med mina höga ambitioner, ger mig rätt verktyg att skräddarsy din bostadsaffär och är nyckeln till ett högt slutpris. Från mina tidigare kundrelationer har jag blivit beskriven...

Mäklare Christopher Grandin
Mäklarbild saknas
Jessica Severinsson

Jessica Severinsson är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nacka.

Mäklare Jessica Severinsson
Mäklarbild saknas
Peter Ramani

Peter Ramani är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Tyresö, Stockholms skärgård och Trollbäcken.

Mäklare Peter Ramani
Mäklarbild saknas
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Tyresö, Stockholms skärgård och Trollbäcken.

Mäklare Jörgen Lundgren
Mäklarbild saknas
Rebecca Nowicka

Rebecca Nowicka är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Tyresö, Stockholms skärgård och Trollbäcken.

Mäklare Rebecca Nowicka

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Nacka och mäklare i Älta.

Erik Olsson Nacka & Älta
Ältavägen 202
138 30 Älta

mail@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Nacka & Älta?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.